Založ si blog

Igorko, strč si tých 500 eur vieš kam…

Veľmi dobre viem, že Ti zachutila moc a teraz, keď vidíš, že Tvoj „Titanic“ rýchlo klesá ku dnu, tak hľadáš akúkoľvek pascu, ktorou by si nalákal voličov späť na svoju stranu.

Voliči v Tvojom prípade nemajú krátku pamäť a veľmi dobre si pamätajú na tie Tvoje „atómovky,“ ktorými si sa ich snažil ohúriť, takže na ďalšie Tvoje „atómovky“ Ti už len tak ľahko nenaletia. Prečo si nebol taký štedrý vtedy, keď si bol ešte premiérom?! Mnohé organizácie, mnohé firmy doslova žobronili o štátne dotácie resp. podporu – hrozil im zánik a mnohí zamestnanci by skončili na ulici. No vtedy si sa sústavne vyhováral na zlého Fica, že ten všetko rozkradol a nechal prázdnu štátnu kasu, takže nebolo z čoho pomôcť týmto ľuďom… a teraz zrazu, aká veľká štedrosť z Tvojej strany. To si fakt myslíš, že toto voliči nevidia, že týmto spôsobom si ich chceš získať späť?! Ale jednu „atomóvku“ pre Teba mám, blíži sa výročie úmrtia zastreleného investigatívneho novinára Jána Kuciaka, pri tejto príležitosti by si mohol informovať novinárov, že sa Ti podarilo získať video resp. nahrávku na ktorej sa Fico s Kočnerom dohodli, že ak nájde niekoho kto tohto pisálka zlikviduje, tak mu dá 1 milión eur. A k tejto informácii by si uviedol malý dôvetok, že toto video odovzdáš kompetentným orgánom tesne pred predčasnými parlamentnými voľbami. Myslím si, že takáto „atómovka“ by na voličov mohla pozitívne zapôsobiť. A po voľbách sa vyhovoríš, že Ti tu nahrávku ukradol zlodej, ktorého k tomu s najväčšou pravdepodobnosťou naviedol Fico.

https://nazory.pravda.sk/karikatura/clanok/657091-gasparec-15-02-2023/  

Igorko, aj karikaturista Gašparec vie veľmi dobré prečo Ťa takto vyobrazil.

PS

Čitatelia, ktorí by nevedeli o akých 500 eurách hovorím, tu je link resp. zdroj v ktorom sa o tom dozviete viac spravy.pravda.sk

Ak by ruský prezident dobyl Ukrajinu, urobil by to, čo urobil Adolf Hitler s Československom!

28.04.2024

Keď som to isté tvrdil zhruba pred polrokom, tak ma rusofili išli „ukameňovať“, že čo si to dovoľujem?! A to som len obyčajný bloger, ani si nechcem predstaviť, čo spravia teraz poľskému ministrovi zahraničia Radoslawovi Sikorskému, keď ten pred médiami verejne povedal: „Ak by ruský prezident Vladimir Putin dobyl Ukrajinu, urobil by to, „čo (Adolf) Hitler urobil [...]

Pán premiér, veľmi rýchlo ste zabudli na Vaše predvolebné sľuby!

27.04.2024

Momentálne Vláda s parlamentom rieši, čo spraviť s premnoženými medveďmi, ale nedá sa povedať, žeby to vyšlo z ich iniciatívy, príčinou boli voliči, ktorí sa začali masovo sťažovať, že medvede im naháňajú strach… Včera večer som o tejto téme napísal blog – a v debate pod ním mi jeden z čitateľov napísal takýto [...]

Skutočne sú medvede najväčším problémom pre Slovákov?

26.04.2024

To nie medvede napádajú ľudí, ale ľudia svojou bezohľadnosťou k prírode a lesnej zvery - spravili z nich "monštrá"...

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 443967x
Priemerná čítanosť článkov: 2775x

Autor blogu