Založ si blog

Čo získal Zelenskyj svojou tvrdohlavosťou?!

Čitatelia, ktorí čítajú moje články vedia, že Putina som znenávidel v prvý deň vojny na Ukrajine. O 8 dní uplynú 2 roky najhlúpejšej vojny, aká vznikla v 21. storočí.

Avšak nechce sa mi veriť, že Putin tú vojnu začal sám od seba, myslím si, že ho k tomu dotlačili armádni generáli a ruskí oligarchovia.

Kamenský 25.08.2023

Kyjev teraz robí „všetko“ preto, aby zachránil svojich vojakov bojujúcich na východe krajiny. Lenže ruské jednotky už majú pod svojou kontrolou takmer celé mesto Avdijivka v Doneckej oblasti. (Avdijivka mala pred vojnou takmer 30.000 obyvateľov. V súčasnosti sa tam zdržiava niekoľko stoviek civilistov).

Takže, čo získal tvrdohlavý Zelenskyj tou nelogickou vojnou, hlavne jej predlžovaním?! Podľa mňa Ukrajina nemá najmenšiu šancu vyhrať túto vojnu s Rusmi. Fanatický herec pristúpil na falošnú hru Západu, hlavne amerických miliardárov a predstaviteľov NATO, že s ich podporov Ukrajina túto vojnu vyhrá. To, že práve Západ bude najviac ťažiť zo zničenej Ukrajiny, tak o tom niet žiadnych pochyb.

PS

K rokovaniu o ukončení vojny bude musieť aj tak prísť, takže ak by k tomu rokovaniu pristúpil tvrdohlavý Zelenskyj už v prvých dňoch vojny, tým pádom by predišiel zbytočným stratám státisícov ukrajinských vojakov a civilistov. A za toto sa mu ukrajinský ľud určite nepoďakuje.

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

Momentálne slabé miesto Putina je vo vzduchu

30.04.2024

Odborníci tvrdia, že predovšetkým boje vo vzduchu sú tie ktoré v poslednom čase spôsobujú Rusku čoraz väčšie problémy. Vychádzajú z faktov, „že ruská sieť protivzdušnej obrany v súčasnosti prechádza testom, a „Rusko sa nedokáže dostatočne pripraviť na hrozbu, ktorú predstavujú diaľkové drony a malé lietadlá.“ Ukrajina už niekoľkokrát zaútočila na [...]

Ak by ruský prezident dobyl Ukrajinu, urobil by to, čo urobil Adolf Hitler s Československom!

28.04.2024

Keď som to isté tvrdil zhruba pred polrokom, tak ma rusofili išli „ukameňovať“, že čo si to dovoľujem?! A to som len obyčajný bloger, ani si nechcem predstaviť, čo spravia teraz poľskému ministrovi zahraničia Radoslawovi Sikorskému, keď ten pred médiami verejne povedal: „Ak by ruský prezident Vladimir Putin dobyl Ukrajinu, urobil by to, „čo (Adolf) Hitler urobil [...]

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 161
Celková čítanosť: 448384x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu