Založ si blog

Členom Svetového ekonomického fóra (WEF) už načisto hrabe!

Rumunská senátorka Diana Lovanoviciová verí, že „globalisti“ využívajú správy o pandémii, očkovacie programy a globálnu cenzúru na vykonanie genocídy proti ľudskej rase. dlhé roky tvrdia, že Zem je preľudnená a že na dosiahnutie planetárnych cieľov treba zredukovať ľudskú populáciu. (Nedávno s tým vystúpila v rumunskom parlamente).

Rumunská senátorka potvrdila, že ZEMETRASENIE V TURECKU SPÔSOBILA GEOLOGICKÁ ZBRAŇ, KTORÁ JE SÚČASŤOU GENOCÍDNEJ AGENDY – a žiada trest smrti pre všetkých psychopatov.

Senátorka je presvedčená, že títo „dementní a psychopatickí ľudia“ spôsobujú vojny, využívajú prírodné katastrofy vo svoj prospech a umelo vytvárajú rôzne krízy, aby zabili čo najviac ľudí. „„Tvrdí tiež, že títo psychopati používajú „geologické zbrane“ na to, aby spôsobili katastrofické zemetrasenia a následné dotrasy.““

Doplnila to ešte týmito slovami „Je mi úplne jasné, že v tomto bode sa veci na medzinárodnej úrovni vymkli spod kontroly, hlupáci sa hrajú na Boha a myslia si, že zápas vyhrali.“

Vo svojom vystúpení ďalej uviedla, že „títo dementní a psychopatickí ľudia, ktorí spôsobujú vojny a kataklizmy pomocou nekonvenčných zbraní, považujú ľudí len za čísla, ktorých sa môžu zbaviť“.

Vážení čitatelia,

tento blog by som mohol ukončiť vložením zdroja, no nedá mi, aby som tu nezverejnil celé vystúpenie senátorky, som totiž presvedčený o tom, že mnohých z vás to doslova omráči. (Viem, že tu v debatách je zopár „odborníkov“, ktorí sa chytajú čohokoľvek, len aby blogera skritizovali, mám na mysli hlavne to kopírovanie, ktorým sa preslávili aj niektorí slovenskí poslanci, že takouto formou získali svoje tituly). Ale dúfam, že väčšina z vás ma pochopí, že to jej vystúpenie si zaslúži propagovať ho v celku tak, ako to predniesla v rumunskom parlamente.

„Vážení kolegovia senátori,“ začala svoj twít Lovanoviciová.

„Už tri roky zažívame skutočnú kampaň masového zabíjania na celom svete, či už prostredníctvom údajných pandémií a bezprostrednej potreby vstrekovať netestované vakcíny, ktoré zabíjajú ľudí, alebo prostredníctvom vojen, ktoré znižujú svetovú populáciu, reorganizujú medzinárodnú politiku, prestavujú póly moci a menia hranice.

Boli sme svedkami umelo vyvolaného zemetrasenia, čo je v skutočnosti útok na Turecko zo strany najväčšej mocnosti sveta, ktorej sa absolútne nepáčilo, že ju prezident Turecka Recep Tayyip Erdogan nepočúval.“

Prezident Turecka zostal v ukrajinsko-ruskej vojne neutrálny. Erdogan sa namiesto eskalácie vojny a zvyšovania počtu obetí pokúsil sprostredkovať mier.

Ako druhá najväčšia vojenská veľmoc v rámci NATO je Turecko v pozícii, že by mohlo eskalovať vojnu na Ukrajine, no Erdogan znova a znova ukázal zdržanlivosť. Odmietol rozšírenie prítomnosti NATO na ruskú hranicu a dokonca zablokoval vstup Švédska do NATO.

Teraz sa zdá, že psychopati chcú viesť vojnu proti svojim vlastným spojencom a prinútiť viac svetových lídrov, aby sa zapojili do Tretej svetovej vojny.

Lovanoviciová tvrdí, že geologické zbrane existujú už veľmi dlho, hlavne na experimentálne účely. Tvrdí, že ich v súčasnosti začali využívať proti Turecku na odvetu proti prezidentovi Erdoganovi.

Najnovšie zemetrasenie s magnitúdou 7,8 stupňa Richterovej stupnice, ktoré zasiahlo južné Turecko a Sýriu, si vyžiadalo životy už takmer 50 000 ľudí. Desaťtisíce ďalších utrpeli vážne zranenia po následných dotrasoch, ktoré boli pre ľudí „ako Armagedon“.

Lovanoviciová tiež povedala, že zemetrasenie spôsobilo až „150 dotrasov… bez existencie epicentra“ v oblasti, ktorá bola „umelo stimulovaná geologickými zbraňami“.

Tajná služba v Turecku v súčasnosti vedie kriminálne vyšetrovanie ohľadne činov v reťazci udalostí, ktoré destabilizovali tektonické dosky v regióne.

„Tektonické zbrane boli teraz nasadené do praxe. Ak sa pozorne pozrieme na mapu Turecka, uvidíme, že je rozbrázdené plynovodmi a ropovodmi, čo bol vlastne jeden z cieľov sabotážnej operácie – ich zničenie,“ povedala Lovanoviciová.

„Avšak 10 sekúnd pred výskytom takzvaného zemetrasenia Turci tieto potrubia uzavreli. Okrem toho 24 hodín pred zemetrasením 10 krajín zavrelo veľvyslanectvá a stiahlo svojich veľvyslancov z Turecka.

Päť dní pred výskytom zemetrasenia vydalo rumunské ministerstvo zahraničných vecí varovanie pred cestovaním pre rumunských občanov do Turecka, aj keď žiadne nebezpečenstvo oficiálne nehrozilo. Podobne reagovali aj niektoré iné krajiny.

Zabíjanie ľudí slúži ich záujmom. Mapy zobrazené na všetkých televíznych kanáloch ukazujú, že tam nebolo žiadne epicentrum, ale línia s tisíckami zemetrasení.“

Rumunská senátorka požaduje trest smrti pre všetkých psychopatov, ktorí zabíjajú obyvateľstvo

Lovanoviciová sa postavila za Rumunsko a za suverenitu, ochranu a mier ľudí, aby ich nepoužili ako potravu pre delá vo vojne psychopatov (na Ukrajine).

„Je nevyhnutné, aby všetky národy sveta spoločne povstali a prebudili sa z každodennej pohodlnosti a bezstarostnosti tak, ako v roku 1848 začali boj za oslobodenie spod jarma psychopatov a dementných ľudí, ktorí ukradli naše šťastie a krásny svet, v ktorom žijeme.

Preto vás všetkých, ktorí stále chcete žiť vo svete Boha a nie Satana, vyzývam, aby ste povstali do boja, do svetovej vzbury za oslobodenie nás všetkých a zničenie týchto nepriateľov, pretože v tejto chvíli máme právo na LEGITÍMNU (NUTNÚ) OBRANU.“

Na záver dodala:

„Dajte vaše paprče preč z Turecka! Dajte vaše paprče preč z Rumunska! Dajte vaše paprče preč zo všetkých dobrých ľudí!

Varovanie všetkým psychopatom sveta: Ak chcete, aby ľudia umierali, potom my chceme, aby ste zmizli aj vy! Buď všetci, alebo nikto. Oko za oko, zub za zub. Biblický zákon!“ 

AUTOR: Lance D. Johnson  ZDROJ  Spracoval: Badatel.net

PS

Ak je toto hoax, tak sa vám milí čitatelia už vopred ospravedlňujem, ale všetko vyzerá tak dôveryhodne, že je až neskutočné ako je ľudstvo málo informované a čo všetko si s ním dovoľuje robiť členstvo psychopatov (ako ich ona nazvala).

Ukrajina je veľmi požadovačná

19.04.2024

My Slováci sme tak mierumilovný a tolerantný národ, že nás zneužívajú nielen naši politici, ale ešte si nechávame s prepáčením srať na hlavu aj europarlamentom a Spojenými štátmi americkými. Čokoľvek nám nadiktujú – hlavne vláde a parlamentu, tak sa im vo všetkom snažia vyhovieť, a to aj napriek tomu, že vo voľbách resp. pred voľbami nám [...]

Američania zobuďte sa, Biden nie je pápež, aby bol doživotne prezidentom!

06.03.2024

Americký prezident je chorý a ďalšie štyri roky v úrade nevydrží. Američania sa o tom mohli presvedčiť na jeho nedávnej tlačovej konferencii v Bielom dome pôsobil tam úplne dezorientovane a vystrašene hľadel do prázdna. Nové video Joea Bidena vyvolalo v X komunite hrôzu. Ako je možné, že demokrati chcú tohto muža v Bielom dome ďalšie štyri roky? –Niektorí [...]

Pán Matovič, Rómov môžete oklamať iba raz, ale oni Vám to do smrti nezabudnú!

04.03.2024

Podľa Únie Rómov dostalo OĽANO za predošlé a aktuálne obdobie viac ako 30 miliónov zo štátneho rozpočtu. „Má ich aj vďaka tisíckam rómskych hlasov. V ostatných voľbách by sa ani nedostal do parlamentu, keby neoklamal svojich rómskych voličov. Matovič vládne týmto peniazom, Oľano je strana pár ľudí, nemá skoro žiadne náklady na činnosť tak nech sa [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 152
Celková čítanosť: 428262x
Priemerná čítanosť článkov: 2818x

Autor blogu