Založ si blog

Hegerov výrok o Matovičovi

Konečne po troch rokoch už aj Hegerovi došlo, že ľuďom nemožno dôverovať, obzvlášť takým, ktorí ich dokážu peknými rečičkami vlákať pod svoje krídla pri zakladaní politickej strany.

Keď sa Matovič v roku 2020 rozhodol spraviť protest pred Počiatkovou vilou v Cannes -vtedy bol jeho pravou rukou  Eduárd Heger. youtube.com/watch? 

Matovič týždeň pred voľbami presvedčoval voličov tým, že Počiatek si kúpil vilu za štátne peniaze – vila patrí štátu a zato pôjde  Počiatek do basy! Toto na voličov zabralo, ako najlepšie návnada na kapra, (ktorého sa mu dlho nedarilo chytiť) a hneď nato mu začali stúpať preferencie.

Heger teraz tvrdí, že Matovič nikdy nebol a ani nebude jeho spojenec. „Igor Matovič sa jasne vyfarbil, ukázal, čo je v ňom,“ povedal premiér. Zdroj spravy.pravda.sk

 Na mieste je otázka, neskrýva sa za tým všetkým Hegerova vypočítavosť? Skutočne to trvalo až tri roky, kým mu došlo, že Matovič nie je taký človek akého si on predstavoval?! Nebude to skôr tak, že kým mali obaja prospech z ich kamarátstva, tak bolo všetko v poriadku, no teraz, keď padli na politické dno, tak si nevedia prísť na meno?

P.S.

Myslím si, že obaja sa riadia vypočítavosťou – a keď už ani jeden nevie získať vo svoj prospech aspoň nejaké percento z úspechov toho druhého, tak v takom prípade už na seba kydajú akúkoľvek špinu, ktorá im v danej chvíli vyhovuje.

Poľský expremiér skritizoval Brusel!

03.05.2024

Poľský expremiér Mateusz Morawiecki na európskej únii nenechal nitku suchú, vyhlásil, že Brusel je hrozbou pre demokraciu v Európe. Expremiér tvrdí, že EÚ zadržaním fondov ovplyvnila výsledok parlamentných volieb v Poľsku. Viac v tomto zdroji polsky-expremier-sa-obul-do-bruselu Hádam ani nie je potrebné povedať, že za tieto vyjadrenia ho predstavitelia poľskej [...]

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

Momentálne slabé miesto Putina je vo vzduchu

30.04.2024

Odborníci tvrdia, že predovšetkým boje vo vzduchu sú tie ktoré v poslednom čase spôsobujú Rusku čoraz väčšie problémy. Vychádzajú z faktov, „že ruská sieť protivzdušnej obrany v súčasnosti prechádza testom, a „Rusko sa nedokáže dostatočne pripraviť na hrozbu, ktorú predstavujú diaľkové drony a malé lietadlá.“ Ukrajina už niekoľkokrát zaútočila na [...]

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca severokórejského diktátora Kima sa stala hitom TikToku

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Pre pozorovateľov režimu má dvojminútová skladba nové, alarmujúce posolstvo.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Ozbrojené skupiny v Gaze ukradli z pobočiek banky 70 miliónov dolárov

04.05.2024 14:55

Palestínska banka, založená v roku 1960, je hlavnou finančnou inštitúciou v Pásme Gazy.

Zuzana Dolinková

Dolinková nevidí dôvod na jej odvolávanie. Avizovala nové benefity od poisťovní, možno aj na zuby

04.05.2024 14:30, aktualizované: 15:07

Rezort zdravotníctva podľa nej neprevzala v dobrom stave po minulej vláde.

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 162
Celková čítanosť: 450232x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu