Založ si blog

Som „pyšný“ na Slovákov, sme svetovou jednotkou

Veru, nebyť tých úvodzoviek, tak by som sa na každom kroku pýšil tým, že som roduverný Slovák, ale skutočnosť, ktorá je výstižne vyjadrená na nasledujúcej karikatúre – karikaturistu pána Vica (s dnešným dátumom) ma od tejto prezentácie odrádza.

Milí Slováci, aby ste boli v obraze, vysvetlím vám príčinu môjho negatívneho postoja k tomu, aby som bol skutočne hrdý na to, že som Slovák. Vysvetlenie je ukryté v texte vety Vicovej karikatúry, ktorá znie AJ KEBY STE PREŠLI CELÝ SVET, DOZAISTA BY STE NIKDE INDE NENAŠLI PODOBNÝ NÁROD, ČO SA VIE MEDZI SEBOU NENÁVIDIEŤ S TAKOU ÚPRIMNOU LÁSKOU. (K uvedenému textu ešte môj malý dodatok: Akú nosia vo svojich srdciach Slováci).

VICO 23.04.2024

Myslím si, že k uvedenému textu pána Vica už ani nie je potrebné viac dodávať. Každý človek, ktorý žil na Slovensku resp. Slováci, ktorí žili na Slovensku aspoň 40 – 50 rokov, tak tí veľmi dobre vedia o čom hovorím.

Veľký podiel na atentáte mal Ficov ochrankár! – (Môj názor).

17.05.2024

Večer, pár hodín po atentáte na Roberta Fica som videl v televízii úryvok videa (údajne amatérskeho, natočil ho náhodný divák – nachádzajúci sa medzi ľuďmi s ktorými si premiér Fico podával ruky a zároveň im ďakoval za podporu jeho Vlády…na videu bol zachytený atentátnik, ktorý sa popri osobnom strážcovi resp. ochrankárovi predsedu vlády rozbehol [...]

71 ročný cap, ale rozumu nemá ani toľko ako 12 ročný fagan!

15.05.2024

Idiot, môže byť rád, že bol zrušený trest smrti, v opačnom prípade by ešte dnes odvisol, prípadne by ho zastrelila popravčia čata. Prostredníctvom mojich blogov som sa zopárkrát priznal verejne k tomu, že nemám rád Roberta Fica, hlavne jeho politiku, ale ak by sa každý človek, ktorý nemá rád niektorého slovenského politika resp. jeho politiku (ktorý nesúhlasí [...]

Novinári sa obávajú, aká hrozba príde na Ukrajinu z Putinovej strany…

13.05.2024

… za útok na ruské mesto? Doteraz sa ukrajinský útok na ruské mesto Belgorod považuje za najsmrteľnejší na ruské mesto. Počas nedeľňajšieho útoku v ruskom meste Belgorod stúpol počet obetí najmenej na 15 a novinári sa znepokojivo pýtajú, čo by mohlo nasledovať, a ako nato zareaguje Kremeľ resp. Putin?? – „Ukrajina podľa ruských predstaviteľov [...]

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie, vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani, aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00, aktualizované: 07:00

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 170
Celková čítanosť: 466839x
Priemerná čítanosť článkov: 2746x

Autor blogu