Založ si blog

Covid je iba slabým odvarom džihádistických buniek!

Cieľom extrémistických džihádistických buniek sú teroristické útoky v celej Európe, varovali talianske spravodajské služby.

Bunky existujú približne dva roky, no v poslednom čase, najmä od začiatku vojny v Izraeli, je pozorovaná ich zvýšená aktivita. „Bunky pozostávajú z približne 500 navrátilcov z Islamského štátu, z bojov v Sýrii a Iraku, no neustále sa regrutujú noví členovia, a to aj medzi migrantmi, ktorí prechádzajú balkánskou cestou do západnej Európy.“

Talianske spravodajské služby varujú, že „hlavnými charakteristikami skupín sú nadnárodné a medzietnické siete, často s európskymi prepojeniami“. Tvrdia, že existuje vysoké riziko, že sa títo ľudia dostanú do Európy, píše srbský Blic.

Len v minulom roku prešlo balkánskou cestou takmer 150-tisíc migrantov. Od januára do augusta tohto roku pribudlo 52-tisíc nových. „Prechádzajú známymi pozemnými cestami a skupinami obchodujúcich s ľuďmi, pričom sa ľahko dostanú do kontaktu s extrémistami. Hovoríme o migrantoch z Pakistanu, Nepálu, no sú tu aj migranti z iných krajín, najmä zo severnej Afriky. Krajiny v regióne boli o tejto situácii informované.“ Zdroj Hrozba-terorizmu-v-Europe

Hádam ani niet krajiny, ktorej sa nepáči postoj severokórejského vodcu Kima, ktorý udržuje tvrdý režim pri ochrane hraníc jeho krajiny – a jeho armáda nedovolí vniknúť na ich územie nikomu nepovolanému.

Teraz po vypuknutí vojny medzi Izraelom a Hamasom hrozí že teroristické útoky extrémistických džihádistických buniek budú robiť všetko preto aby sa ich ľudia dostali do Európy. A to aké peklo by títo ľudia spravili v európskych krajinách, tak o tom už hádam ani nemusím hovoriť. Takže kompetentné orgány v európskych krajinách, ak chcú predísť nájazdu týchto teroristov na ich územia budú musieť pristúpiť k takým opatreniam, aké robí severokórejský vodca Kim.

S pandémiou s Covidom 19 sa dá bojovať očkovaním občanov, ale bojovať s hrdlorezmi pre ktorých ľudský život nemá hodnotu a dokonca neberú ohľad ani na bezbranné ženy a ich batoľatá, tak takejto hávedi je potrebné zabrániť k prekročeniu hraníc!

Tvrdé lockdowny neboli účelné!

29. februára 2024 09:49, Prečítané 1 119x, Realista1, Nezaradené

Tvrdé lockdowny účelné neboli, naopak napáchali veľa škôd, Švédsko, ktoré tvrdé lockdowny nezaviedlo, virózu úspešne zvládlo, Najvyšší správny súd väčšinu vládnych proticovidových opatrení označil za nezákonné a ex post ich zrušil.

Rúška a respirátory šíreniu vírusu nebránia, dokonca plošné nariadenia ich používania pri športe, v aute či lese, bolo nedôvodné a zdravie poškodzujúce.

Očkovaný proti Covidu môže byť znovu pozitívny, nakazený, nákazlivý i nemocný ťažkým priebehom.

Prechodené onemocnenie poskytuje kvalitnejšiu imunitu, ako očkovanie. – Za všetkými týmito tvrdeniami si stojí MUDr. Jan Hnízdil, OS ČLK Praha 2, Praha 19. 6. 2023 – viac v tomto zdroji moje-komora-mi-nerozumi

Natíska sa otázka, nebolo snahou farmaceutických spoločnosti zatvoriť ústa vedcom a lekárom s opačným názorom? (Ich názor o vakcínach, ktorými očkovali ľudí proti Covidu19 nikoho nezaujímal)!Veď akoby mohli na vakcínach zarobiť milióny, ak by sa ľudia dozvedeli pravdu aj o negatívach vakcín?! Tag: Očkovanie proti Covidu bolô zveličované…Americký prezident verí, že Ukrajina vojnu s Rusmi vyhrá » « Je každý štvrtý muž v Čechách homosexuál? Posledný 01. 03. 2024, 07:31 Debata ( 5 príspevkov )

„Dobré ráno, stará mama.“…… …

mirius, hovoríš nezmysly, nemocnice boli… …

stredoslovenskýBača To sa týka aj tých, ktorí… …

„Prechodené onemocnenie poskytuje… …

„Vedci a lekári“ s opačným názorom… …

71 ročný cap, ale rozumu nemá ani toľko ako 12 ročný fagan!

15.05.2024

Idiot, môže byť rád, že bol zrušený trest smrti, v opačnom prípade by ešte dnes odvisol, prípadne by ho zastrelila popravčia čata. Prostredníctvom mojich blogov som sa zopárkrát priznal verejne k tomu, že nemám rád Roberta Fica, hlavne jeho politiku, ale ak by sa každý človek, ktorý nemá rád niektorého slovenského politika resp. jeho politiku (ktorý nesúhlasí [...]

Novinári sa obávajú, aká hrozba príde na Ukrajinu z Putinovej strany…

13.05.2024

… za útok na ruské mesto? Doteraz sa ukrajinský útok na ruské mesto Belgorod považuje za najsmrteľnejší na ruské mesto. Počas nedeľňajšieho útoku v ruskom meste Belgorod stúpol počet obetí najmenej na 15 a novinári sa znepokojivo pýtajú, čo by mohlo nasledovať, a ako nato zareaguje Kremeľ resp. Putin?? – „Ukrajina podľa ruských predstaviteľov [...]

Takže už vieme, čo USA dovolili európskym médiám zverejniť…

11.05.2024

Teraz nám ešte prezraďte aj to, čo vám písať prísne zakázali!? Konkrétne, teraz už vieme aké veľké zmeny nastali na Ukrajine: Čo čaká mužov, ktorí odmietnu bojovať?! Že mastné pokuty sú len začiatok. „Parlament prijal návrh novely zákona o vojenskej legislatíve, kde sa budú v prípade jeho porušenia udeľovať vyššie sankcie. Mužov povolaných na front čaká [...]

heroín

„Matka roka“. S dvomi deťmi v aute prevážala takmer 6000 dávok heroínu

17.05.2024 12:23

Jana A. z Nitry smerovala z Kosova cez Slovensko do Česka.

búrky, počasie, houston, texas

Juh USA zasiahli búrky s vetrom o sile hurikánu, Houston hlási už štyroch mŕtvych

17.05.2024 12:15

Vietor o sile hurikánu narobil mnoho škôd, státisíce ľudí zostali bez elektriny.

Fico postrelenie prevoz BBX

Premiér zostáva aj naďalej na jednotke intenzívnej starostlivosti. Minister Kaliňák je pri ňom

17.05.2024 12:10, aktualizované: 12:34

Predseda vlády SR Robert Fico naďalej zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

francúzsko, polícia

Francúzska polícia v Rouene zastrelila útočníka, ktorý chcel podpáliť synagógu

17.05.2024 11:54

Od prepuknutia bojov v Pásme Gazy sa vo Francúzsku výrazne zvýšil počet antisemitských činov.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 465735x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu