Založ si blog

Pán Ódor, znížte svoje mzdy o 30 %!

Pán premiér, Vám nestačilo to, že študentom zvýšili poplatky za internáty? Teraz im idete vtĺcť ďalší klinec do rakvy a chcete im zrušiť vlaky zadarmo!

Poviem Vám to na rovinu, keď ste na Slovensku ešte nezažili resp. nevideli masový protest slovenských občanov, tak keď toto spravíte, tak tu bude peklo, aké na Slovensku už dávno nebolo. Vy nevidíte, čo si už Slováci doposiaľ vytrpeli???! Dovolím si tvrdiť, že ak zrušíte študentom a dôchodcom vlaky zadarmo, tak do ulíc pôjdu protestovať nielen oni, ale hlavne rodičia tých študentov lebo oni budú musieť siahnuť hlbšie do peňaženky. (A o zrušení rekreačných poukazov a o chudobnení, ktoré podľa Slovenskej národnej banky bude pokračovať a bude ešte horší pokles príjmov, o tom už aj škoda hovoriť, pre zamestnancov to bude ďalšia rana pod pás).

Ak chcete naozaj ozdraviť verejné financie z dielne Ministerstva financií (MF) SR, tak v prvom rade znížte mzdy ministrom vlády a poslancom NR SR min. o 30 %! Takisto zariaďte vrátenie rozkradnutých miliárd eur do štátnej kasy tým ľuďom, ktorí prijali špatné rozhodnutia, prípadne svojou benevolentnosťou dopomohli svojim ľuďom (ako sa hovorí našim ľuďom) obohatiť sa stámiliónmi eur na úkor štátu, čiže si ich privlastnili zo štátnej kasy.

Pán premiér, viete čo ma najviac vytáča na takých ľuďoch ako ste Vy? Že sa automaticky odvolávate na krajiny v ktorých je bezplatné cestovanie pre vybrané skupiny výnimkou.

PS

Pán Ódor, je podľa Vás normálne, že podľa štatistiky slovenskí občania patria medzi najchudobnejších v Európe?! V novembri v roku 1989 (v tzv. Nežnej revolúcii) šli do ulíc protestovať milióny Čechov a Slovákov za takýto život?!

Pán sudca, dali ste „krásny“ príklad ďalším chumajom,…

18.05.2024

…ktorí, ak ohrozia život najvyššieho činiteľa slovenskej republiky, tak väzby sa obávať nemusia! Takže, ak nejaký bedár v zúfalstve ukradne nejaké potraviny v obchode lebo od hladu nechce zomrieť, tak s takým človekom sa sudca nepára, za krádež ho jednoducho pošle do basy… ale, ak „psychický“ narušený človek vystrelí na premiéra slovenskej [...]

Veľký podiel na atentáte mal Ficov ochrankár! – (Môj názor).

17.05.2024

Večer, pár hodín po atentáte na Roberta Fica som videl v televízii úryvok videa (údajne amatérskeho, natočil ho náhodný divák – nachádzajúci sa medzi ľuďmi s ktorými si premiér Fico podával ruky a zároveň im ďakoval za podporu jeho Vlády…na videu bol zachytený atentátnik, ktorý sa popri osobnom strážcovi resp. ochrankárovi predsedu vlády rozbehol [...]

71 ročný cap, ale rozumu nemá ani toľko ako 12 ročný fagan!

15.05.2024

Idiot, môže byť rád, že bol zrušený trest smrti, v opačnom prípade by ešte dnes odvisol, prípadne by ho zastrelila popravčia čata. Prostredníctvom mojich blogov som sa zopárkrát priznal verejne k tomu, že nemám rád Roberta Fica, hlavne jeho politiku, ale ak by sa každý človek, ktorý nemá rád niektorého slovenského politika resp. jeho politiku (ktorý nesúhlasí [...]

Univerzitná nemocnica Martin

Projekt novej martinskej nemocnice za takmer 400 miliónov má staviteľa. Najlacnejšiu ponuku vylúčili

20.05.2024 14:20

Hrubá stavba nemocnice má byť hotová v roku 2026.

juraj c. strelec

Hamran: Uniknuté video s atentátnikom natočil príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov a posunul ho nadriadeným

20.05.2024 14:06

Na videu útočník na obvodom oddelení polície a hovorí o svojom názore na politiku.

Netanjahu

Hlavný prokurátor medzinárodného súdu požiadal o zatykače na Netanjahua a lídrov Hamasu

20.05.2024 13:56

Hlavný prokurátor ICC oznámil, že požiadal o vydanie zatykačov na lídrov palestínskeho radikálneho hnutia Hamas a Izraela.

SR Prešov Demokrati snem Naď TK POX

Vytýčili prvé pojednávanie vo veci žaloby Jaroslava Naďa na Ľuboša Blahu

20.05.2024 13:46

Naď podal na Blahu žalobu za to, že ho pred vyše dvoma rokmi opakovane nazval vlastizradcom.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 171
Celková čítanosť: 471969x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu