Založ si blog

Prezidentom bude Peter Pellegrini

Zariadili to slovenské média, ktoré (takmer denne) slovenským voličom už vyše polroka masírujú mozgy svojimi štatistikami o tom, ktorí z kandidátov na prezidenta je neustále vo vedení.

Pelegrini si na 99 % môže byť istý tým, že bude zvolený za hlavu štátu, samozrejme pokiaľ v predvolebnej kampani nespraví nejakú závažnú chybu – alebo ak sa o to nepostarajú niektorí aktivisti z opozičných politických strán. (Vieme dobré, že na Slovensku, ak sa niekomu v niečom darí, tak práve v takýchto aktivitách sú Slováci majstri sveta).

Ako príklad môže poslúžiť čerstvý predvolebný škandál Ivana Korčoka, ktorý čelí kritike kvôli svojim návštevám stredných škôl v období, kedy prebieha aj jeho predvolebná kampaň.

Propagovanie prezidentských volieb médiám vyhovuje, veď inak by ani nemali o čom písať. Novinári si veľmi dobre uvedomujú, že na Slovensku je hodne čitateľov, ktorí takéto informácie očakávajú a mnohí z nich ich doslova hlcú, dokonca im veria tak, že práve podľa ich výsledkov volia toho kandidáta, ktorý je na prvom mieste. Najlepšie je to vidieť aj v stávkových kanceláriách. Ľudia najviac dôverujú najhorúcejším kandidátom, ktorí kraľujú aj prieskumom.

Najšpinavšiu politiku robia slovenské média!

Vážení novinári, verte, že už čoskoro nastane doba, že slovo „vraj“ nebudete používať!

04.05.2024

Škrabálkovia, naozaj si myslite, že do útoku vraj zostávajú dni? Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most… „Rusko bude reagovať „zničujúcim odvetným úderom“ v prípade, že Ukrajina s podporou Západu zaútočí na Kerčský most alebo anektovaný Krymský polostrov, varovala v piatok hovorkyňa ruského ministerstva [...]

Poľský expremiér skritizoval Brusel!

03.05.2024

Poľský expremiér Mateusz Morawiecki na európskej únii nenechal nitku suchú, vyhlásil, že Brusel je hrozbou pre demokraciu v Európe. Expremiér tvrdí, že EÚ zadržaním fondov ovplyvnila výsledok parlamentných volieb v Poľsku. Viac v tomto zdroji polsky-expremier-sa-obul-do-bruselu Hádam ani nie je potrebné povedať, že za tieto vyjadrenia ho predstavitelia poľskej [...]

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 163
Celková čítanosť: 452668x
Priemerná čítanosť článkov: 2777x

Autor blogu