Založ si blog

Dosť bolo Fica!

Je to iba boj o korytá? Od 30. Septembra 2023 neprešli ani 3 mesiace a námestia veľkých slovenských miest sa naplnili tisíckami nespokojných slovenských voličov, ktorí protestovali proti Ficovému rušeniu špeciálnej prokuratúry.

Kladiem si otázku, komu veriť? Ak má pravdu opozícia, potom je to naozaj vážne. No osobne za tým cítim akýsi smrad z toho, že na pódiách pred týmito protestujúcimi občanmi opäť rečnia herci.

Na záver s trochou irónie vyzývam pána Fica, aby jeho vláda zrušila nielen špeciálnu prokuratúru, ale aj Ústavný súd, prípadne aj všetky súdy na Slovensku, tým pádom by sa vyprázdnili všetky väznice a zločinci by si museli hľadať poctivú prácu – namiesto váľania šuniek vo väzniciach. Takto by sa Slovensko nemuselo strachovať o nedostatok zamestnancov, ktorých počet v slovenských firmách zo dňa na deň stúpa a zamestnávatelia sú nútení prijímať do zamestnania zamestnancov zo zahraničia.

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

Momentálne slabé miesto Putina je vo vzduchu

30.04.2024

Odborníci tvrdia, že predovšetkým boje vo vzduchu sú tie ktoré v poslednom čase spôsobujú Rusku čoraz väčšie problémy. Vychádzajú z faktov, „že ruská sieť protivzdušnej obrany v súčasnosti prechádza testom, a „Rusko sa nedokáže dostatočne pripraviť na hrozbu, ktorú predstavujú diaľkové drony a malé lietadlá.“ Ukrajina už niekoľkokrát zaútočila na [...]

Ak by ruský prezident dobyl Ukrajinu, urobil by to, čo urobil Adolf Hitler s Československom!

28.04.2024

Keď som to isté tvrdil zhruba pred polrokom, tak ma rusofili išli „ukameňovať“, že čo si to dovoľujem?! A to som len obyčajný bloger, ani si nechcem predstaviť, čo spravia teraz poľskému ministrovi zahraničia Radoslawovi Sikorskému, keď ten pred médiami verejne povedal: „Ak by ruský prezident Vladimir Putin dobyl Ukrajinu, urobil by to, „čo (Adolf) Hitler urobil [...]

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 162
Celková čítanosť: 448846x
Priemerná čítanosť článkov: 2771x

Autor blogu