Založ si blog

Ak by sa Fico náhodou vrátil, odletím do Ameriky.

Neviem či túto vetu moderátor Štefan Hríb skutočne povedal? (Jeho fotografia s textom je uvedená na FB), ale ak je to naozaj pravda, tak prvé čo ma napadlo bolo, že či by Amerika prijala s otvorenou náručou všetkých Slovákov, ktorí zdieľajú rovnaký názor ako Štefan Hríb?

Zdroj Facebook

Totiž človek, ktorý sa so svojou reláciou desaťročia tlačil Američanom do zadnice, tak takého Američania radi privítajú, ale čo my, ktorí Američanov nielen chválime, ale ich aj kritizujeme? Aj takých Slovákov privítajú Američania s otvorenou náručou vo svojej krajine?

PS

Jednou vecou som si istý na 100 %.

Mňa by Američania v Amerike určite neprijali s otvorenou náručou lebo ja sa neviem pretvarovať a každému poviem do očí otvorene to čo si o ňom skutočne myslím.

A toto Američania nemajú radi. V ich očiach je dobrý iba taký človek, ktorí ich vie dennodenne od rána do večera iba chváliť.

71 ročný cap, ale rozumu nemá ani toľko ako 12 ročný fagan!

15.05.2024

Idiot, môže byť rád, že bol zrušený trest smrti, v opačnom prípade by ešte dnes odvisol, prípadne by ho zastrelila popravčia čata. Prostredníctvom mojich blogov som sa zopárkrát priznal verejne k tomu, že nemám rád Roberta Fica, hlavne jeho politiku, ale ak by sa každý človek, ktorý nemá rád niektorého slovenského politika resp. jeho politiku (ktorý nesúhlasí [...]

Novinári sa obávajú, aká hrozba príde na Ukrajinu z Putinovej strany…

13.05.2024

… za útok na ruské mesto? Doteraz sa ukrajinský útok na ruské mesto Belgorod považuje za najsmrteľnejší na ruské mesto. Počas nedeľňajšieho útoku v ruskom meste Belgorod stúpol počet obetí najmenej na 15 a novinári sa znepokojivo pýtajú, čo by mohlo nasledovať, a ako nato zareaguje Kremeľ resp. Putin?? – „Ukrajina podľa ruských predstaviteľov [...]

Takže už vieme, čo USA dovolili európskym médiám zverejniť…

11.05.2024

Teraz nám ešte prezraďte aj to, čo vám písať prísne zakázali!? Konkrétne, teraz už vieme aké veľké zmeny nastali na Ukrajine: Čo čaká mužov, ktorí odmietnu bojovať?! Že mastné pokuty sú len začiatok. „Parlament prijal návrh novely zákona o vojenskej legislatíve, kde sa budú v prípade jeho porušenia udeľovať vyššie sankcie. Mužov povolaných na front čaká [...]

lukáš machala

Rezort kultúry nepoprel účasť konšpirátora Machalu v projekte mediálnej výchovy. Do učiva vraj zasahovať nebude

17.05.2024 10:52

Ministerstvo kultúry má v pláne spolu s ministerstvom školstva zabezpečovať riadny výkon mediálnej výchovy pre základné a stredné školy.

polárna žiara

Čína si už brúsi zuby. Posledný voľný kus zeme na strategickom súostroví Arktídy je na predaj

17.05.2024 10:19

Záujemcovia môžu získať odľahlý pozemok s názvom Söre Fagerfjord na juhozápade Svalbardu za 300 miliónov eur.

Václav Klaus

Ochranka zlyhala aj pri Klausovi. Vtedy mal však útočník iba airsoftovú pištoľ

17.05.2024 10:00

„Keby mal ostrú zbraň, tak sme bez prezidenta,“ povedal český bezpečnostný expert Andor Šándor o incidente z roku 2012, keď mladý výtržník vystrelil na Václava Klausa.

fico, atentát na fica,

Klaus vyzval médiá, aby nebagatelizovali atentát na slovenského premiéra Fica

17.05.2024 09:38

Bagatelizovanie toho, čo sa stalo, je podľa českého exprezidenta niečo, proti čomu treba „zásadne protestovať“.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 465706x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu