Založ si blog

Obhajcovia Putina sú padnutí na hlavu!

10. júna sa odohral incident v pražskej reštaurácii – niekoľkí hostia nahlas volali na slávu Putina, majiteľka reštaurácie ich vyhodila. „V sobotu bola demonštrácia pri ruskej ambasáde. Po nej prišli k nám a sadli si von na terasu. Keď im obsluha priniesla pitie, mali nevhodné poznámky,“ niektorí mali svätojurskú stuhu, iní chodili s fotkou Putina, –  začala opisovať situáciu majiteľka reštaurácie Klára Aurell. 

Na sociálnych sieťach sa po tomto incidente objavila vlna kritiky, no prekvapivo nie na adresu vyhodených hostí, ale kritizovali majiteľku reštaurácie.

Vykázaní hostia začali hovoriť o diskriminácii a nacistickom prístupe. „Problémom mala byť ukrajinská čašníčka, ktorá pracuje v reštaurácii. Majiteľka po nevhodných poznámkach od hostí povedala, že ich odmieta obsluhovať. Až následne prišlo k vykázaniu celej skupiny. „Zavolala som políciu a išla som do reštaurácie. Prišli len krátko po mne,“ povedala Aurell. „Vyhodila som ich z podniku, pretože svojim pokrikovaním na slávu Putina vyrušovali ostatných hostí aj môj personál,“ vyjadrila sa majiteľka Vegtralu na Facebooku.

Majiteľka reštaurácie sa vyjadrila aj k práci svojej čašníčky z Ukrajiny: „Voči našej ukrajinskej čašníčke to bolo absolútne nemiestne. Je tu sama, jej rodina ostala na Ukrajine. Keby nevyťahovali stále Putina, tak si ich ani nevšimneme. Oni však dávali dosť výrazne najavo, že sme im to prerušili,“ doplnila k incidentu. Zdroj Hostia-v-prazskej-restauracii-volali-na-slavu-Putina 

Komentáre kritikov aj podporovateľov reštaurácie: Jeden z komentárov znel  „Hodláme vás podporovať zo všetkých síl. Poznám vás roky a tí haj*li tam fakt nemali čo robiť,“– na takéto správanie mám rovnaký názor, – ak by som bol majiteľom reštaurácie a prišli by aj ku mne takýto hostia, najprv by som sa ich spýtal čo také dobré spravil Putin, že ho tak okato oslavujú?!

 Podobne sa k tomu vyjadrila na Twitteri aj predsedníčka Štátneho úradu pre jadrovú bezpečnosť (SÚJB) Dana Drábová. „Zo svojho podniku máte právo vyhodiť, koho len chcete,“ napísala.

Vykázaní hostia však mali iný názor: „Predsa je tu sloboda slova,“ tvrdí žena na ďalšej nahrávke. „Nacistická reštaurácia s Banderovskými klamárskymi kur*ami. Kto ju navštívi, podporuje fašizmus,“ napísal niekto ostré vyjadrenie na facebookovú stránku reštaurácie. – Áno, ak niekto nemá rozumný argument, tak sa začne oháňať tým, že tu je demokracia a sloboda slova. To, že oni o tej Ukrajinke nič nevedeli, no automatický ju zaradili medzi Banderovské nacistické klamárske kur*y – toto podľa nich bolo v poriadku!

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

Momentálne slabé miesto Putina je vo vzduchu

30.04.2024

Odborníci tvrdia, že predovšetkým boje vo vzduchu sú tie ktoré v poslednom čase spôsobujú Rusku čoraz väčšie problémy. Vychádzajú z faktov, „že ruská sieť protivzdušnej obrany v súčasnosti prechádza testom, a „Rusko sa nedokáže dostatočne pripraviť na hrozbu, ktorú predstavujú diaľkové drony a malé lietadlá.“ Ukrajina už niekoľkokrát zaútočila na [...]

Ak by ruský prezident dobyl Ukrajinu, urobil by to, čo urobil Adolf Hitler s Československom!

28.04.2024

Keď som to isté tvrdil zhruba pred polrokom, tak ma rusofili išli „ukameňovať“, že čo si to dovoľujem?! A to som len obyčajný bloger, ani si nechcem predstaviť, čo spravia teraz poľskému ministrovi zahraničia Radoslawovi Sikorskému, keď ten pred médiami verejne povedal: „Ak by ruský prezident Vladimir Putin dobyl Ukrajinu, urobil by to, „čo (Adolf) Hitler urobil [...]

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 161
Celková čítanosť: 448382x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu