Založ si blog

Medzinárodná výzva ruským ženám…

Stačilo by, aby ste sa všetky, čo máte svojich manželov a synov na Ukrajine, (ktorí tam bojujú v nezmyselnej vojne) zjednotili a protestovali proti Putinovej vojne. Žiadajte okamžité ukončenie vojny na Ukrajine! Vtedy keď na Ukrajine padne väčšina vašich mužov a synov, vtedy už bude veľmi neskoro protestovať.

Internetom sa šíri video nahnevanej manželky ruského vojaka ako ju miestne úrady oklamali, keď povolali jej manžela do armády. Zato jej sľúbili drevo na kúrenie. Avšak v skutočnosti jej miestne autority poslali vstupenky do cirkusu. Pôvodne jej povedali, že jej zabezpečia drevo na kúrenie. Stalo sa tak po tom, čo jej manžela povolali do ruskej armády. (Jej manžel narukoval 24. januára 2023).

To ako si vážia svojich občanov regionálne orgány v Rusku hovorí nasledujúci prípad: „Vo februári mali byť rodinám ruských vojakov padlých v bojoch počas vojny na Ukrajine darované súpravy peny na holenie a šampónov.“ A ďalší ešte šokujúcejší bol v decembri minulého roka, keď jeden z okresných vedúcich predstaviteľov Kurskej oblasti Sergej Korostelev „daroval matkám, ktoré v konflikte prišli o svojich synov, sadu uterákov“ a niektoré z matiek dokonca dostali tortu a tiež čestný titul „Matky obrancov vlasti“. Zdrojom je denník Nový čas, ale žiaľ nemôžem sem vložiť link na článok, systém mi to pri každom pokuse zamietne. 😠

PS

Je to možné, že taká veľmoc si neváži svojich občanov, ktorí sú jej oddaní až tak, že sú pripravení za ňu položiť aj svoj život? Jej okresní predstavitelia dávajú pozostalým obetí darčeky v hodnote pár rubľov a čo je ešte väčšie svinstvo, že týmito darmi zneucťujú pamiatku ich padlých manželov a synov.

Američania zobuďte sa, Biden nie je pápež, aby bol doživotne prezidentom!

06.03.2024

Americký prezident je chorý a ďalšie štyri roky v úrade nevydrží. Američania sa o tom mohli presvedčiť na jeho nedávnej tlačovej konferencii v Bielom dome pôsobil tam úplne dezorientovane a vystrašene hľadel do prázdna. Nové video Joea Bidena vyvolalo v X komunite hrôzu. Ako je možné, že demokrati chcú tohto muža v Bielom dome ďalšie štyri roky? –Niektorí [...]

Pán Matovič, Rómov môžete oklamať iba raz, ale oni Vám to do smrti nezabudnú!

04.03.2024

Podľa Únie Rómov dostalo OĽANO za predošlé a aktuálne obdobie viac ako 30 miliónov zo štátneho rozpočtu. „Má ich aj vďaka tisíckam rómskych hlasov. V ostatných voľbách by sa ani nedostal do parlamentu, keby neoklamal svojich rómskych voličov. Matovič vládne týmto peniazom, Oľano je strana pár ľudí, nemá skoro žiadne náklady na činnosť tak nech sa [...]

Pani prezidentka, stretnite sa s Putinom a požiadajte ho, aby ukončil vojnu na Ukrajine

03.03.2024

Podľa Vás najrýchlejšia cesta k mieru vedie cez ruského prezidenta Vladimira Putina, keď svojim jednotkám nariadi odísť z Ukrajiny, „nie tým, že mu dávame nádej na víťazstvo a akceptáciu“. Zdroj caputova-reaguje-na-blanarovo-stretnutie-s-lavrovom Pani prezidentka, nemusíte mať obavu z toho, že za stretnutie s Putinom by Vás mohli kritizovať Spojené štáty [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 151
Celková čítanosť: 425873x
Priemerná čítanosť článkov: 2820x

Autor blogu