Založ si blog

Ašpirantom na titul najväčší hlupák roka je I. Matovič

Matovič, očakávam, že za tie tvoje koniny s ktorými si v posledných dňoch prišiel, že ten titul právom získaš.

Vidieť, že predvolebná kampaň je už v plnom prúde a ak bude treba, tak na ňu minieš aj tie stranícke peniaze, ku ktorým si sa verejne priznal a povedal si, že tvoja strana má veľa peňazí a nevie čo s nimi robiť. Takže najskôr aj tie peniaze minieš na hlúposti na ktoré si rozdával peniaze zo štátnej kasy, kým si bol premiérom a neskôr ministrom financií.

Vieš Igorko, tých 500 eur za účasť v predčasných voľbách, tak s takým návrhom mohol prísť na Slovensku naozaj iba blbec. Ale jednu vec ti musím uznať, že voliči by za tých 500 eur išli voliť s radosťou, len by to mohlo dopadnúť tak, že tvoje hnutie by od voličov nedostalo toľko percent, ako by si ich dostal, ak by si nebol prišiel s touto hlúposťou lebo to, čo ty tvrdíš, že tie peniaze neponúkaš preto, aby volili teba, ale preto aby zvíťazila demokracia, tak také niečo môžeš tvrdiť tomu, čo seno žerie. Avšak s prichádzajúcimi voľbami a klesajúcimi preferenciami tvojho OĽaNO sa môže ľahko stať, že tento štýl komunikácie u teba sa bude ešte viac stupňovať. (Mimochodom, ten tvoj spôsob, akým si návrh prezentoval, nie je to náhodou volebná korupcia?).

Igorko, musím sa však priznať, že si ma šokoval novým návrhom, ktorým by sa znížili platy poslancov o dve tretiny. „K platu by mohla poslancovi vyplácať príspevok strana, za ktorú kandidoval. Použiť by mohla peniaze z príspevku strane zo štátneho rozpočtu.“ Zdroj spravy.pravda.sk Tvoj argument, že príspevok politickým stranám je voči nim zbytočne štedrý má moje plus a dávam ti za pravdu, že ľudia skutočne cítia veľký pocit nespravodlivosti, ak na vlastné oči vidia poslancov, ktorí nevykazujú žiadnu reálnu aktivitu, zjavne chodia len na hlasovania, ale berú zhruba päťtisícový plat. Avšak veľkú kritiku ti vyslovujem zato, že si s tým návrhom prišiel až teraz. Prečo si s tým návrhom neprišiel oveľa skôr?! Prišiel si s tým teraz, keď sa blížia voľby a novinárom si to vysvetlil tým, že predtým si riešil iné problémy. Igorko, to si naozaj taký sprostý alebo sa sprostým iba robíš? Ty si fakt myslíš, že taký argument ti niekto spapká? Veď ty na všetko, čo si siahol, tak si to s prepáčením iba viac pokakal! A teraz sa s tým ešte chváliš, že si riešil iné problémy. – K tej tvojej argumentácii už naozaj nenachádzam slov.

PS

Možno väčší úspech by si mal, ak by si prišiel s návrhom na zníženie počtu poslancov NR min. o jednu tretinu, hoci si myslím, že ak by ich tam bolo menej aj o dve tretiny, tak by tam tí darmožráči vôbec nechýbali, – a ušetrené peniaze by sa mohli použiť napr. vo sfére vedy alebo v zdravotníctve.

Ak by ruský prezident dobyl Ukrajinu, urobil by to, čo urobil Adolf Hitler s Československom!

28.04.2024

Keď som to isté tvrdil zhruba pred polrokom, tak ma rusofili išli „ukameňovať“, že čo si to dovoľujem?! A to som len obyčajný bloger, ani si nechcem predstaviť, čo spravia teraz poľskému ministrovi zahraničia Radoslawovi Sikorskému, keď ten pred médiami verejne povedal: „Ak by ruský prezident Vladimir Putin dobyl Ukrajinu, urobil by to, „čo (Adolf) Hitler urobil [...]

Pán premiér, veľmi rýchlo ste zabudli na Vaše predvolebné sľuby!

27.04.2024

Momentálne Vláda s parlamentom rieši, čo spraviť s premnoženými medveďmi, ale nedá sa povedať, žeby to vyšlo z ich iniciatívy, príčinou boli voliči, ktorí sa začali masovo sťažovať, že medvede im naháňajú strach… Včera večer som o tejto téme napísal blog – a v debate pod ním mi jeden z čitateľov napísal takýto [...]

Skutočne sú medvede najväčším problémom pre Slovákov?

26.04.2024

To nie medvede napádajú ľudí, ale ľudia svojou bezohľadnosťou k prírode a lesnej zvery - spravili z nich "monštrá"...

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 444343x
Priemerná čítanosť článkov: 2777x

Autor blogu