Založ si blog

Je očividné ako slovenskí politici uprednostňujú ukrajinských utečencov pred slovenskými občanmi!

Je v poriadku, že naša vláda prispieva viac utečencom z UA než slovenským občanom?

Nedá mi aby som bol ticho, keď dennodenne vidím ako sa slovenskí politici tlačia americkým šéfom a predstaviteľom NATO do ich zadníc tým, že im ukazujú akí sú oni solidárni voči utečencom z UA, tým by dali čokoľvek zo štátnych peňazí, len aby v ich očiach boli tými najlepšími ľuďmi, ktorí pomáhajú utečencom.

 Na Slovensku máme už tisíce bezdomovcov a občanov žijúcich v núdzi – a ako vidieť na tých kompetentné orgány doslova kašľu. Jediná vec, ktorá trápi najmä koaličných poslancov je tá ako zariadiť, aby sa predčasné voľby odsunuli na čo najdlhší termín, číže aby mohli ešte aj naďalej poberať svoje vysoké platy (aspoň 8 mesiacov) za svoje nič nerobenie pre tento svoj nešťastný národ.

Karikaturista Gašparec to svojim obrázkom vystihol veľmi presne
Karikaturista Gašparec to svojim obrázkom vystihol veľmi presne

Verejne sa priznávam, že nikdy a nikde som neprispel ani jediným centom na podporu utečencov z UA. – Ja som ich z UA nevyhnal! Zato, že Putin na nich nahnal svoju armádu, zato nech ďakujú svojmu prezidentovi Zelenskému a hlavne predstaviteľom USA a NATO lebo tí Putina k tomu vyprovokovali.

Nie je to tak dávno, čo som napísal, že v denníku pravdu je ešte väčšia cenzúra ako bola za komunistov! Bolo to 1.11.2022 – keď som si dovolil napísať môj názor o ukrajinskom prezidentovi k prebiehajúcej vojne v jeho krajine týmto blogom kormidlo.blog.pravda.sk vyjadril som sa hlavne k tomu ako Zelenskyj vyvíjal tlak na amerického prezidenta, telefonicky ho vydieral, ako keby mu vyčítal, chceli ste vojnu v našej krajine, tak teraz plaťte toľko miliárd koľko požadujem lebo inak vám neručím zato, že aj vaša krajina bude do tejto vojny fyzický vtiahnutá! 😲😠 (Myslím si, že o tom nikto nepochybuje, že ak by v terajšej vojne na UA zasiahli vojská USA a NATO útokom na Rusov, tak tým pádom by začala 3. svetová vojna).👿

Pre každý prípad uvádzam, čo je napísané v mojom blogu Kormidlo 1.11.2022 o 12:10 „Počas júnového telefonického rozhovoru americký prezident Joe Biden reagoval podráždene na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. „Stalo sa tak po tom, čo Biden oznámil zásielku vojenskej pomoci Ukrajine v hodnote jednej miliardy dolárov.“ Zdroj nevdacny-zelenskyj – Iba človek s klapkami na očiach nemôže vidieť tú skutočnosť, že Zelenskyj si môže dovoliť takto vydierať amerického prezidenta. Logika nepustí! Podľa správania ukrajinského prezidenta voči USA mi z toho skutočne vyplývá, že vojnu na UA majú na svedomí USA (Pentagón) a NATO. Proste od roku 2014 USA a NATO robili kroky, ktorými vyprovokovali Putina k tomu, aby UA vojenský naozaj napadol. – Skutočne si to inak vysvetliť neviem, veď Zelenskýj sa správa k Bidenovi doslova tak ako keby mu vyčítal, chceli ste tu vojnu, tak teraz plaťte toľko miliárd koľko požadujem lebo inak vám neručím zato, že aj vaša krajina nebude do tejto vojny fyzický vtiahnutá!😲😠 (O tom hádam nikto nepochybuje, že ak by vo vojne na UA zasiahli proti Rusku vojská USA a NATO, tým pádom by začala 3. svetová vojna).👿“

Pán premiér, veľmi rýchlo ste zabudli na Vaše predvolebné sľuby!

27.04.2024

Momentálne Vláda s parlamentom rieši, čo spraviť s premnoženými medveďmi, ale nedá sa povedať, žeby to vyšlo z ich iniciatívy, príčinou boli voliči, ktorí sa začali masovo sťažovať, že medvede im naháňajú strach… Včera večer som o tejto téme napísal blog – a v debate pod ním mi jeden z čitateľov napísal takýto [...]

Skutočne sú medvede najväčším problémom pre Slovákov?

26.04.2024

To nie medvede napádajú ľudí, ale ľudia svojou bezohľadnosťou k prírode a lesnej zvery - spravili z nich "monštrá"...

Ukrajinský minister zahran. vecí Dmytro Kuleba potvrdil medializované správy…

25.04.2024

…potvrdil, že jeho rezort pripravil nový postup pri poskytovaní konzulárnych služieb v zahraničí pre mužov z Ukrajiny v mobilizačnom veku. „Kuleba v utorok v statuse na sociálnej sieti X napísal, že ak muž podliehajúci mobilizácii odišiel do zahraničia, ukázal svojej vlasti, že jej prežitie sa ho netýka.“ Zdroj [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 159
Celková čítanosť: 443456x
Priemerná čítanosť článkov: 2789x

Autor blogu