Založ si blog

Stíhačky F – 16 nebudú takým ternom pre Ukrajincov, ako sa to od nich očakávalo!

Rusi sa už nechali počuť a tvrdia, že zostrelia všetky stíhačky F-16 hneď, ako sa objavia. Vojakom už teraz ponúkajú odmeny za ich zničenie.

Takže stíhačky F-16 pre ukrajinskú armádu nie sú  takým „všeliekom“ ako sa to propagovalo kým sa k ním nedostali. a ruské sily sú pripravené ich zostreliť. Vyhlásil to hovorca Kremľa Dmitrij Peskov s tým, že ruským vojakom už boli ponúknuté odmeny za ich zničenie.

GAŠPAREC 11.07.2024 – Snáď si aj Zelenskýj teraz uvedomuje, že pred rokom mal až príliš ružové okuliare, keď veril, že organizácia NATO vytvorí výborný obranný štít, ktorým budú stíhačiky F – 16 a vďaka nim sa ruský agresor stiahne späť na svoje územie.

„Ak sa tieto lietadlá objavia, ich počet sa bude postupne znižovať, budú zostrelené, zničené. Samozrejme, ich dodávky výrazne neovplyvnia dynamiku vývoja udalostí na fronte,“ uviedol Peskov pre novinárov. Zdroj spravy.pravda.sk

Pár mesiacov po vypuknutí vojny na Ukrajine karikaturista Kamenský 05.12.2022 výstižne nakreslil túto karikatúru, že akého Mikuláša dostali Ukrajinci od Putina.

 Na záver už len dodávam, že aj analytici sa vyjadrili, že samotné stíhačky F-16 neprinesú zlomový bod vo vojne na Ukrajine, ktorá sa začala inváziou Ruska 24. februára 2022.

Rusko sa pripravuje na masívny útok

19.08.2024

Vojenský a politický pozorovateľ Oleksandr Kovalenko z Ukrajinského centra pre výskum bezpečnosti tvrdí, že Rusko údajne pripravuje veľký raketový útok na Ukrajinu. „Stane sa tak už 24. augusta v Deň nezávislosti Ukrajiny,“ zároveň dodal, že Rusko neuskutočnilo masové nálety so stovkami vojakov od jesene 2022 a posledný veľký útok uskutočnili začiatkom júla tohto [...]

Z vojny na Ukrajine profituje iba Západ

16.08.2024

Už dva a pol roka tvrdím, že z vojny na Ukrajine najviac profituje Západ. Teraz to isté tvrdí bieloruský prezident Alexander Lukašenko, že podľa neho z vojny profituje iba Západ. Ako vidieť prišiel na psa mráz, bieloruský prezident patril od začiatku ruskej invázie medzi najväčších podporovateľov Ruska, ktorého jednotkám umožnil podniknúť inváziu na Ukrajinu [...]

Sloboda pre Lukáša Latináka

13.08.2024

Na FB sa už objavili kadejaké hlúposti, preto aj nasledujúci rozhovor neberiem vážne, skôr si chcem iba overiť, či sa toto všetko naozaj stalo? Dnes sa lúčime s Lukášom Latinákom! Fanúšikovia protestujú proti prepusteniu Lukáša Latináka počas škandalózneho rozhovoru v relácii Ta3 „V politike“. Stovky priaznivcov sa postavili na stranu Lukáša Latináka po [...]

David Lammy, Veľká Británia

Británia vyzýva na okamžité prímerie medzi Izraelom a hnutím Hizballáh

19.09.2024 23:17

Vojna nie je nevyhnutná, existuje diplomatická cesta, upozornil francúzsky prezident Macron.

Stalin Mednoje

Rusko prepisuje históriu. Moskva zrušila tisíce rehabilitácií obetí stalinizmu

19.09.2024 21:54

Štát je silnejší ako jednotlivec a každý, kto s tým nesúhlasí, je blázon alebo nepriateľ, uviedli kritici.

Czech Nuclear

Juhokórejský prezident sľúbil v Prahe hladký priebeh stavby jadrových blokov v Dukovanoch

19.09.2024 20:45

Jun Sok-Jol do Prahy dorazil zhruba dva mesiace po tom, ako vláda rozhodla o tom, že dva nové reaktory v Dukovanoch má postaviť juhokórejská KHNP.

KOŠICE: Podpora Kultúrneho štrajku, protest

FOTO: V Slovenských mestách sa protestovalo proti krokom ministerstva kultúry

19.09.2024 20:18

Výbor Kultúrneho štrajku tvrdí, že na ministerstve kultúry sa protizákonne prepúšťa a zastrašuje.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 199
Celková čítanosť: 561558x
Priemerná čítanosť článkov: 2822x

Autor blogu