Založ si blog

Zákerný Matovič?!

Igor, prečo si s tými dokumentmi, ktoré usvedčujú šéfa SaS Richarda Sulíka z korupcie, prečo si s nimi vyrukoval až teraz??! Veď Ty robíš presne to isté, čo robil Mečiar s Ficom, keď sa im stranícka loď potápala, tak boli schopní vyjsť na svetlo božie s akýmkoľvek nezmyslom, len aby si udržali svojich voličov, aby nedali svoje hlasy niekomu inému.

Spomeň si ako si ich za také hanebné vystupovanie kritizoval, a Ty teraz robíš to isté! Predseda Tvojho poslaneckého klubu Michal Šipoš sa pred novinármi vyjadril, že Ty si to potrebuješ skompletizovať a potom s tým oboznámiš verejnosť.

Keď ani Tvoj kolega Šipoš nevie konkrétne o akých dokumentoch hovoríš, najskôr to bude tým, že žiadne nemáš. Teraz len môžeme čakať, čo zase sa v tej Tvojej chorej hlave zrodí.

Vidím to tak, že Tvoja predvolebná kampaň práve začala, chytáš sa poslednej slamky – a za ňou sa ukrýva Tvoja zákernosť a falošné ohováranie.

PS

Ak Ti krivdím a Ty tie dokumenty naozaj máš, pýtam sa Ťa prečo si s tým neprišiel už oveľa skôr?! Prečo si to nevytiahol na svetlo božie vtedy, keď sa odvolávala vláda?! (Iba ak by si tie dokumenty resp. informácie o Sulíkovej korupcii získal alebo si sa o nich dozvedel až v posledných dňoch). Avšak, ak si o tých dokumentoch vedel už oveľa skôr, pýtam sa, nie je to trestný čin zadržiavania dôkazov, prípadne ohovárania??!

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

Momentálne slabé miesto Putina je vo vzduchu

30.04.2024

Odborníci tvrdia, že predovšetkým boje vo vzduchu sú tie ktoré v poslednom čase spôsobujú Rusku čoraz väčšie problémy. Vychádzajú z faktov, „že ruská sieť protivzdušnej obrany v súčasnosti prechádza testom, a „Rusko sa nedokáže dostatočne pripraviť na hrozbu, ktorú predstavujú diaľkové drony a malé lietadlá.“ Ukrajina už niekoľkokrát zaútočila na [...]

Ak by ruský prezident dobyl Ukrajinu, urobil by to, čo urobil Adolf Hitler s Československom!

28.04.2024

Keď som to isté tvrdil zhruba pred polrokom, tak ma rusofili išli „ukameňovať“, že čo si to dovoľujem?! A to som len obyčajný bloger, ani si nechcem predstaviť, čo spravia teraz poľskému ministrovi zahraničia Radoslawovi Sikorskému, keď ten pred médiami verejne povedal: „Ak by ruský prezident Vladimir Putin dobyl Ukrajinu, urobil by to, „čo (Adolf) Hitler urobil [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 162
Celková čítanosť: 449040x
Priemerná čítanosť článkov: 2772x

Autor blogu