Založ si blog

Pani prezidentka, stretnite sa s Putinom a požiadajte ho, aby ukončil vojnu na Ukrajine

Podľa Vás najrýchlejšia cesta k mieru vedie cez ruského prezidenta Vladimira Putina, keď svojim jednotkám nariadi odísť z Ukrajiny, „nie tým, že mu dávame nádej na víťazstvo a akceptáciu“. Zdroj caputova-reaguje-na-blanarovo-stretnutie-s-lavrovom

Pani prezidentka, nemusíte mať obavu z toho, že za stretnutie s Putinom by Vás mohli kritizovať Spojené štáty americké resp. prezident Biden. Toho sa obávať nemusíte, veď tým by ste nič zlého nespravili. Spravili by ste iba to, čo by mali spraviť prezidenti viacerých štátov. Som presvedčený o tom, že takáto cesta by prispela oveľa skôr k ukončeniu vojny na Ukrajine, ako vynakladanie a dodávanie miliárd dolárov a vojenskej výzbroje na ďalšiu podporu ukrajinskej armády.

Pán premiér, veľmi rýchlo ste zabudli na Vaše predvolebné sľuby!

27.04.2024

Momentálne Vláda s parlamentom rieši, čo spraviť s premnoženými medveďmi, ale nedá sa povedať, žeby to vyšlo z ich iniciatívy, príčinou boli voliči, ktorí sa začali masovo sťažovať, že medvede im naháňajú strach… Včera večer som o tejto téme napísal blog – a v debate pod ním mi jeden z čitateľov napísal takýto [...]

Skutočne sú medvede najväčším problémom pre Slovákov?

26.04.2024

To nie medvede napádajú ľudí, ale ľudia svojou bezohľadnosťou k prírode a lesnej zvery - spravili z nich "monštrá"...

Ukrajinský minister zahran. vecí Dmytro Kuleba potvrdil medializované správy…

25.04.2024

…potvrdil, že jeho rezort pripravil nový postup pri poskytovaní konzulárnych služieb v zahraničí pre mužov z Ukrajiny v mobilizačnom veku. „Kuleba v utorok v statuse na sociálnej sieti X napísal, že ak muž podliehajúci mobilizácii odišiel do zahraničia, ukázal svojej vlasti, že jej prežitie sa ho netýka.“ Zdroj [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 159
Celková čítanosť: 443325x
Priemerná čítanosť článkov: 2788x

Autor blogu