Založ si blog

Pomohol by únos Čaputovej dcéry do Rakúska?

Vzťah medzi Ficom a Čaputovou sa čím ďalej, tým viac vyostruje. Opozícia tvrdí, že Fico chce dostať do vedenia tajnej služby Pavla Gašpara. Avšak prezidentka Zuzana Čaputová jeho vymenovanie zatiaľ odkladá. Fico na jej otáľanie zareagoval „Nie sme malé deti. Do niekoľkých dní bude táto situácia vyriešená. Ak nebude konať prezidentka, budeme konať my,“ povedal v súvislosti s nevymenovaným Gašparom. Zdroj caputova-vymenovanie-gaspara-odklada

Správanie Fica mi často pripomína kroky Vladimíra Mečiara, keď s jeho rozhodnutiami nesúhlasil prezident Michal Kováč, dal uniesť jeho syna: Neznámi páchatelia v dvoch autách so slovenskými štátnymi poznávacími značkami násilne zavliekli Michala Kováča ml. do cudziny.

Len ma tak napadlo, že keď nebol pre kompetentných ľudí problém nechať odstrániť Jána Kuciaka, nebolo by veľkým prekvapením, ak by spravili niečo podobné, ako spravil Mečiar prezidentovi Kováčovi – teraz by SIS pre zmenu uniesla dcéru pani prezidentky Čaputovej.

Vážení novinári, verte, že už čoskoro nastane doba, že slovo „vraj“ nebudete používať!

04.05.2024

Škrabálkovia, naozaj si myslite, že do útoku vraj zostávajú dni? Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most… „Rusko bude reagovať „zničujúcim odvetným úderom“ v prípade, že Ukrajina s podporou Západu zaútočí na Kerčský most alebo anektovaný Krymský polostrov, varovala v piatok hovorkyňa ruského ministerstva [...]

Poľský expremiér skritizoval Brusel!

03.05.2024

Poľský expremiér Mateusz Morawiecki na európskej únii nenechal nitku suchú, vyhlásil, že Brusel je hrozbou pre demokraciu v Európe. Expremiér tvrdí, že EÚ zadržaním fondov ovplyvnila výsledok parlamentných volieb v Poľsku. Viac v tomto zdroji polsky-expremier-sa-obul-do-bruselu Hádam ani nie je potrebné povedať, že za tieto vyjadrenia ho predstavitelia poľskej [...]

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť útočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 163
Celková čítanosť: 451706x
Priemerná čítanosť článkov: 2771x

Autor blogu