Založ si blog

Súhlasím s Ficom…

Treba pokračovať v realizácii zákazu dovozu poľnohospodárskych produktov z Ukrajiny. Jednostranné zvýhodnenie Ukrajiny má vážne ekonomické vplyvy na SR, osobitne v oblasti poľnohospodárstva.

„Predstavte si, že na trh EÚ môžete bez cla a akýchkoľvek kvót dovážať poľnohospodárske produkty. Poškodzuje to slovenských poľnohospodárov, ktorí nemôžu byť konkurencieschopní a strácajú aj svoje tradičné odbytiská, ktoré obsadzujú zvýhodnené poľnohospodárske produkty z Ukrajiny,“ priblížil premiér. Zdroj Fico-sa-obul-do-Ukrajiny

Momentálne ide o 14 produktov. Ak by som bol premiérom, postupoval by som rovnako ako Fico, zákaz by som predlžoval a aktualizoval podľa slovenských potrieb. Pre potreby Ukrajiny je potrebné mať pochopenie, ale pre slovenskú vládu musí byť na prvom mieste slovenský poľnohospodár a občan.

Slovenský poľnohospodári sa nemusia opičiť podľa Francúzskych poľnohospodárov, Slovensko nepotrebuje mať zablokované cesty traktormi slov. poľnohospodárov, máme dosť iných problémov, a keď je premiér na strane slovenských poľnohospodárov, tak ho v tom treba podporiť.

Vážení novinári, verte, že už čoskoro nastane doba, že slovo „vraj“ nebudete používať!

04.05.2024

Škrabálkovia, naozaj si myslite, že do útoku vraj zostávajú dni? Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most… „Rusko bude reagovať „zničujúcim odvetným úderom“ v prípade, že Ukrajina s podporou Západu zaútočí na Kerčský most alebo anektovaný Krymský polostrov, varovala v piatok hovorkyňa ruského ministerstva [...]

Poľský expremiér skritizoval Brusel!

03.05.2024

Poľský expremiér Mateusz Morawiecki na európskej únii nenechal nitku suchú, vyhlásil, že Brusel je hrozbou pre demokraciu v Európe. Expremiér tvrdí, že EÚ zadržaním fondov ovplyvnila výsledok parlamentných volieb v Poľsku. Viac v tomto zdroji polsky-expremier-sa-obul-do-bruselu Hádam ani nie je potrebné povedať, že za tieto vyjadrenia ho predstavitelia poľskej [...]

Odborníci tvrdia, že Vláda na nás chystá ďalší bič – zdražovanie.

01.05.2024

A zaslúžime si opak?! – Hneď v úvode sa ospravedlňujem za nasledujúce slovo, teliatka, čo ste volili Fica, čakali ste snáď opak? Nová daň a zdražovanie sladkých vôd! Hore pôjdu všetky tieto populárne tovary. „Rezort financií potrebuje konsolidovať a minister Ladislav Kamenický zháňa peniaze, kde sa dá. Jeho ministerstvo prišlo s návrhom zákona na [...]

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 163
Celková čítanosť: 450946x
Priemerná čítanosť článkov: 2767x

Autor blogu