Založ si blog

Pán Ódor, znížte svoje mzdy o 30 %!

Pán premiér, Vám nestačilo to, že študentom zvýšili poplatky za internáty? Teraz im idete vtĺcť ďalší klinec do rakvy a chcete im zrušiť vlaky zadarmo!

Poviem Vám to na rovinu, keď ste na Slovensku ešte nezažili resp. nevideli masový protest slovenských občanov, tak keď toto spravíte, tak tu bude peklo, aké na Slovensku už dávno nebolo. Vy nevidíte, čo si už Slováci doposiaľ vytrpeli???! Dovolím si tvrdiť, že ak zrušíte študentom a dôchodcom vlaky zadarmo, tak do ulíc pôjdu protestovať nielen oni, ale hlavne rodičia tých študentov lebo oni budú musieť siahnuť hlbšie do peňaženky. (A o zrušení rekreačných poukazov a o chudobnení, ktoré podľa Slovenskej národnej banky bude pokračovať a bude ešte horší pokles príjmov, o tom už aj škoda hovoriť, pre zamestnancov to bude ďalšia rana pod pás).

Ak chcete naozaj ozdraviť verejné financie z dielne Ministerstva financií (MF) SR, tak v prvom rade znížte mzdy ministrom vlády a poslancom NR SR min. o 30 %! Takisto zariaďte vrátenie rozkradnutých miliárd eur do štátnej kasy tým ľuďom, ktorí prijali špatné rozhodnutia, prípadne svojou benevolentnosťou dopomohli svojim ľuďom (ako sa hovorí našim ľuďom) obohatiť sa stámiliónmi eur na úkor štátu, čiže si ich privlastnili zo štátnej kasy.

Pán premiér, viete čo ma najviac vytáča na takých ľuďoch ako ste Vy? Že sa automaticky odvolávate na krajiny v ktorých je bezplatné cestovanie pre vybrané skupiny výnimkou.

PS

Pán Ódor, je podľa Vás normálne, že podľa štatistiky slovenskí občania patria medzi najchudobnejších v Európe?! V novembri v roku 1989 (v tzv. Nežnej revolúcii) šli do ulíc protestovať milióny Čechov a Slovákov za takýto život?!

Po polroku som sa skúsil prihlásiť na starom blogu…

08.05.2024

Potešil som sa ako malý chlapec, že ako dobre, že sa mi to podarilo hneď na prvý šup, no hneď som upadol do smútku, keď som zistil, že som sa prihlásil na novom blogu. Bohužiaľ tu na blogovisku Pravda ma niektoré veci dokážu riadne vytočiť, zároveň si uvedomujem, že je to celkom jednoduché, ak to človek ovláda, lenže mňa nebaví zakaždým otvárať blog emailom a [...]

Pán Fico, od roku 2008 Vás nemám rád, Vy dobré viete prečo!

06.05.2024

Pán premiér Robert Fico – v rozhovore pre Joj 24 ste sa vyjadrili k finančnej zbierke, ktorú Slováci masívne podporujú. Označili ste ju ako „prd do Stromovky“, (čo je české prirovnanie), k tomu ste ešte dodali, že vyzbierané peniaze konečnú situáciu nezmenia. „Munícia pre Ukrajinu“ už vyzbierala za 12 dní takmer 4 milióny eur. – viac v tomto zdroji: [...]

Vážení novinári, verte, že už čoskoro nastane doba, že slovo „vraj“ nebudete používať!

04.05.2024

Škrabálkovia, naozaj si myslite, že do útoku vraj zostávajú dni? Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most… „Rusko bude reagovať „zničujúcim odvetným úderom“ v prípade, že Ukrajina s podporou Západu zaútočí na Kerčský most alebo anektovaný Krymský polostrov, varovala v piatok hovorkyňa ruského ministerstva [...]

aktivisti, Tatranská Lomnica,

Ako je to s prepúšťaním v národných parkoch? Aktivisti voči nemu protestovali, Taraba to považuje za pseudoaktivitu

10.05.2024 08:00

Približne 150 aktivistov v Tatranskej Lomnici protestovalo proti prepúšťaniu v správach národných parkov, spojilo sa do živej reťaze.

Ramón Fonseca, panama papers

Zomrel kľúčový aktér kauzy Panama Papers

10.05.2024 07:07

Významný aktér finančného škandálu známeho ako Panama Papers, panamský právnik Ramón Fonseca, zomrel vo veku 71 rokov.

vojna na Ukrajine, 2. svetová vojna, Kyjev

ONLINE: Rusi prudko útočia, kým Ukrajincom na fronte prídu nové zbrane. V Rusku horela ďalšia rafinéria

10.05.2024 06:30, aktualizované: 07:34

Pozemné útoky ruskej armády na Ukrajine sa výrazne zvýšili. Ich intenzitu môže otupiť príchod nových západných zbraní na front.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí roľníci chystajú pochod centrom Varšavy: Preč s Green Dealom

10.05.2024 06:15

Roľníci nespokojní s klimatickou politikou Európskej únie na piatok chystajú pochod centrom Varšavy.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 165
Celková čítanosť: 456771x
Priemerná čítanosť článkov: 2768x

Autor blogu