Založ si blog

Žeby už vojenská výzbroj NATO a EÚ poskytnutá Ukrajine dostala Rusov na lopatky?

Sú pre Rusov teraz bezpečnostné záruky G7 Ukrajine klincom do rakvy? Je sa čo čudovať bývalému ruskému prezidentovi a predsedovi bezpečnostnej rady Ruska Dmitrijovi Medvedevovi, že na túto situáciu zareagoval prehlásením, že Západ vyvoláva tretiu svetovú vojnu? Sú len dve možnosti, že Medvedev hovorí pravdu. Alebo takto hovorí iba preto, že Rusi sú si veľmi dobré vedomí toho, že takýmto tvrdením strašia Západ treťou svetovou vojnou, aby ho takto odradili od krokov, ktorými (podľa Rusov) tlačia Rusko k múru a ak budú zo strany Západu pociťovať hrozbu ohrozenia krajiny, tak budú nútení použiť na svoju obranu aj jadrové zbrane. „Západ sa úplne zbláznil. Predvídateľnosť najvyššej úrovne až idiocie. Je to slepá ulička. Tretia svetová vojna sa blíži,“ reagoval Medvedev na Telegrame.

Z pohľadu Medvedeva sa jeho tvrdenie dá označiť ako logické, avšak o to menej logické resp. šialené je podľa mňa vyjadrenie Peskova: „Tým, že poskytnú ľubovoľné bezpečnostné záruky Ukrajine, tieto krajiny fakticky ignorujú medzinárodný princíp nedeliteľnosti bezpečnosti. To znamená, že poskytnutím bezpečnostných záruk Ukrajine naruší bezpečnosť Ruska,“ povedal Peskov novinárom. Zdroj spravy.pravda.sk – Tak podľa Peskova ak krajiny G 7 poskytnú ľubovoľné bezpečnostné záruky Ukrajine, tým pádom ignorujú medzinárodný princíp nedeliteľnosti bezpečnosti a poskytnutím bezpečnostných záruk Ukrajine narušia bezpečnosť Ruska. A ako potom treba označiť inváziu ruských vojsk na Ukrajinu 24.2.2022?! Nebola to ignorácia medzinárodných princípov nedeliteľnosti a bezpečnosti národov?!

Po polroku som sa skúsil prihlásiť na starom blogu…

08.05.2024

Potešil som sa ako malý chlapec, že ako dobre, že sa mi to podarilo hneď na prvý šup, no hneď som upadol do smútku, keď som zistil, že som sa prihlásil na novom blogu. Bohužiaľ tu na blogovisku Pravda ma niektoré veci dokážu riadne vytočiť, zároveň si uvedomujem, že je to celkom jednoduché, ak to človek ovláda, lenže mňa nebaví zakaždým otvárať blog emailom a [...]

Pán Fico, od roku 2008 Vás nemám rád, Vy dobré viete prečo!

06.05.2024

Pán premiér Robert Fico – v rozhovore pre Joj 24 ste sa vyjadrili k finančnej zbierke, ktorú Slováci masívne podporujú. Označili ste ju ako „prd do Stromovky“, (čo je české prirovnanie), k tomu ste ešte dodali, že vyzbierané peniaze konečnú situáciu nezmenia. „Munícia pre Ukrajinu“ už vyzbierala za 12 dní takmer 4 milióny eur. – viac v tomto zdroji: [...]

Vážení novinári, verte, že už čoskoro nastane doba, že slovo „vraj“ nebudete používať!

04.05.2024

Škrabálkovia, naozaj si myslite, že do útoku vraj zostávajú dni? Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most… „Rusko bude reagovať „zničujúcim odvetným úderom“ v prípade, že Ukrajina s podporou Západu zaútočí na Kerčský most alebo anektovaný Krymský polostrov, varovala v piatok hovorkyňa ruského ministerstva [...]

psychológ Viktor Križo

Psychológ o bombovej hrozbe: je to nebezpečnejšie, ako jednorazové incidenty. Nikde sa zrazu necítite bezpečne

09.05.2024 06:00

Psychológ Viktor Križo z Centra poradenstva a prevencie vysvetlil, že destabilizovať krajinu je možné práve tak, že sa hrozba namieri na to najzraniteľnejšie čo krajina má.

Jarmak s manzelkou

Kedysi by ani mravcovi neublížil. Teraz slávny ukrajinský spevák hovorí, že ruským vojakom odsekáva hlavy, ruky i nohy

09.05.2024 06:00

Oleksandr Jarmak je medzi Ukrajincami obľúbený raper. Hudbu však vymenil za front. Hovorí, že pri likvidácii nepriateľa sa cíti ako pri počítačovej hre.

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Každá škola dostala svojho policajta. Vinníkovi za teroristické bombové vyhrážky hrozí aj doživotie

09.05.2024 05:00

Štátna tajomníčka rezortu vnútra Lucia Kurilovská ubezpečila, že vyučovanie môže od štvrtka pokračovať a oznámila, že každá základná a stredná škola dostala prideleného policajta.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 165
Celková čítanosť: 456028x
Priemerná čítanosť článkov: 2764x

Autor blogu