Založ si blog

Dzurinda, opäť zatúžil byť pri vládnom koryte!

Ten človek si naozaj myslí, že keď sa Slovákom na 12 rokov vytratil z ich mysle, že oni už majú takú krátku pamäť, že nevedia, čo všetko voličom nasľuboval a čo z toho splnil, keď bol premiérom?

Teraz, keď videl ako je pravica rozhádaná, pokúsil sa o zjednotenie so stranou Spolu, že takto vo dvojici pôjdu do predčasných parlamentných volieb. Spočiatku to medzi nimi vyzeralo celkom sľubne, no len do chvíle, keď Mikuláš Dzurinda už neplánuje s Kollárom ďalšiu politickú budúcnosť. Hlavne preto, že podľa jeho slov „je Spolu neochotná organizovať tzv. spájací snem medzi Dzurindom a jeho tímom s členmi Spolu, na čom sa pritom pred mesiacom dohodli v podpísanom memorande. Dnes je všetko v troskách a Kollár sa neštítil povedať, že je šokovaný a sklamaný z krokov expremiéra Dzurindu.“ Zdroj o-co-islo-Dzurindovi-politologovia-si-klepu-na-celo Najskôr to bude tým, že Dzurinda mal inú predstavu o ovládnutí strany Spolu a tá sa nenaplnila. Dzurinda ako v minulosti, tak najskôr aj teraz chcel hrať prvé husle, no predseda Miroslav Kollár mu pravdepodobne naznačil, že nato nech rýchlo zabudne!

Ale na strane druhej sa ani niet čomu čudovať, že aj Dzurinda opäť zatúžil po moci, keď si uvedomil, že ako ľahko sa slovenskí voliči dajú opiť rožkom, a ako ľahko sa dá s týmto národom manipulovať. (Veď lepší príklad ako bol Matovič pred parlamentnými voľbami – pred tromi rokmi – tak taký, tak skoro ani Dzurinda nevymyslí).

Ukrajinský minister zahran. vecí Dmytro Kuleba potvrdil medializované správy…

25.04.2024

…potvrdil, že jeho rezort pripravil nový postup pri poskytovaní konzulárnych služieb v zahraničí pre mužov z Ukrajiny v mobilizačnom veku. „Kuleba v utorok v statuse na sociálnej sieti X napísal, že ak muž podliehajúci mobilizácii odišiel do zahraničia, ukázal svojej vlasti, že jej prežitie sa ho netýka.“ Zdroj [...]

Tempom, akým sa stavajú naše diaľnice, tak takto nebudú dokončené ani za 50 rokov!

24.04.2024

Ako zaostávame za vyspelejšími krajinami – o tom hovorí aj nasledujúce video, ak si ho pozriete, tak nepochybujem o tom, že váš názor bude rovnaký ako môj. Môj postreh k spomenutému videu: https://www.youtube.com/watch?v=XTYVgoJVRqA Maličké elektrárne postavené pozdĺž diaľnic vyrábajú elektrinu z protiidúcej premávky vozidiel, – rotujúce lopatky [...]

Rusko zničilo charkovskú televíznu vežu…

24.04.2024

Všetko nasvedčuje tomu, že niektorým politikom tá 3. svetová vojna naozaj veľmi chýba!

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 440135x
Priemerná čítanosť článkov: 2803x

Autor blogu