Založ si blog

Zákerný Matovič?!

Igor, prečo si s tými dokumentmi, ktoré usvedčujú šéfa SaS Richarda Sulíka z korupcie, prečo si s nimi vyrukoval až teraz??! Veď Ty robíš presne to isté, čo robil Mečiar s Ficom, keď sa im stranícka loď potápala, tak boli schopní vyjsť na svetlo božie s akýmkoľvek nezmyslom, len aby si udržali svojich voličov, aby nedali svoje hlasy niekomu inému.

Spomeň si ako si ich za také hanebné vystupovanie kritizoval, a Ty teraz robíš to isté! Predseda Tvojho poslaneckého klubu Michal Šipoš sa pred novinármi vyjadril, že Ty si to potrebuješ skompletizovať a potom s tým oboznámiš verejnosť.

Keď ani Tvoj kolega Šipoš nevie konkrétne o akých dokumentoch hovoríš, najskôr to bude tým, že žiadne nemáš. Teraz len môžeme čakať, čo zase sa v tej Tvojej chorej hlave zrodí.

Vidím to tak, že Tvoja predvolebná kampaň práve začala, chytáš sa poslednej slamky – a za ňou sa ukrýva Tvoja zákernosť a falošné ohováranie.

PS

Ak Ti krivdím a Ty tie dokumenty naozaj máš, pýtam sa Ťa prečo si s tým neprišiel už oveľa skôr?! Prečo si to nevytiahol na svetlo božie vtedy, keď sa odvolávala vláda?! (Iba ak by si tie dokumenty resp. informácie o Sulíkovej korupcii získal alebo si sa o nich dozvedel až v posledných dňoch). Avšak, ak si o tých dokumentoch vedel už oveľa skôr, pýtam sa, nie je to trestný čin zadržiavania dôkazov, prípadne ohovárania??!

Ukrajina je veľmi požadovačná

19.04.2024

My Slováci sme tak mierumilovný a tolerantný národ, že nás zneužívajú nielen naši politici, ale ešte si nechávame s prepáčením srať na hlavu aj europarlamentom a Spojenými štátmi americkými. Čokoľvek nám nadiktujú – hlavne vláde a parlamentu, tak sa im vo všetkom snažia vyhovieť, a to aj napriek tomu, že vo voľbách resp. pred voľbami nám [...]

Američania zobuďte sa, Biden nie je pápež, aby bol doživotne prezidentom!

06.03.2024

Americký prezident je chorý a ďalšie štyri roky v úrade nevydrží. Američania sa o tom mohli presvedčiť na jeho nedávnej tlačovej konferencii v Bielom dome pôsobil tam úplne dezorientovane a vystrašene hľadel do prázdna. Nové video Joea Bidena vyvolalo v X komunite hrôzu. Ako je možné, že demokrati chcú tohto muža v Bielom dome ďalšie štyri roky? –Niektorí [...]

Pán Matovič, Rómov môžete oklamať iba raz, ale oni Vám to do smrti nezabudnú!

04.03.2024

Podľa Únie Rómov dostalo OĽANO za predošlé a aktuálne obdobie viac ako 30 miliónov zo štátneho rozpočtu. „Má ich aj vďaka tisíckam rómskych hlasov. V ostatných voľbách by sa ani nedostal do parlamentu, keby neoklamal svojich rómskych voličov. Matovič vládne týmto peniazom, Oľano je strana pár ľudí, nemá skoro žiadne náklady na činnosť tak nech sa [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 152
Celková čítanosť: 428433x
Priemerná čítanosť článkov: 2819x

Autor blogu