Založ si blog

Macron by mal byť vzorom pre vojakov NATO!

Macron narieka, že nie je zhoda na vyslaní vojakov na Ukrajinu. Fico zopakoval, že Slovensko vojakov na Ukrajinu nepošle.

Macron upozornil, že Rusko sa správa čoraz agresívnejšie na politickej úrovni i na frontovej línii na Ukrajine, že takto je v stávke bezpečnosť nás všetkých… Sme v procese zaisťovania našej bezpečnosti. „Rusko nesmie vyhrať,“ dodal francúzsky prezident. Zdroj spravy.pravda.sk

Veď Putin len nato čaká, x-krát sa vyjadril, že ak NATO vyšle svojich vojakov na Ukrajinu, tak jeho armáda napadne aj krajiny NATO. – Vyzerá to tak, že niekto usiluje o to, aby vojna nebola iba na Ukrajine, ale v celej Európe.

Macron by sa mal postaviť do čela armády na Ukrajine, aby bol vzorom pre vojakov NATO! Chcel by som vidieť, koľko vojakov NATO by išlo bojovať na Ukrajinu, ak by im povedali, že tam môžu ísť dobrovoľne? Podľa mňa by tam mnohí dobrovoľne nešli, predsa len je im milší život, ako nejaké vyznamenanie in memoriam.

Väčšina mladých mužov, ktorí vstúpili do armády, nešli tam preto, aby bojovali v skutočnej vojne, ich cieľom bol dobrý zárobok a hlavne to, že pôjdu oveľa skôr do dôchodku.

Takže NATO sa pripravuje na pozemný konflikt s Ruskom

05.06.2024

Všetko nasvedčuje, že armádnym generálom NATO sa zachcelo bojovať, to, že týmto svet vtiahnu do 3. svetovej vojny, ich asi príliš netrápi, vyhovárajú sa na možný útok z Moskvy. „NATO plánuje niekoľko „pozemných koridorov“ na rýchly presun amerických jednotiek a tankov do predných línií v prípade veľkej európskej pozemnej vojny s Ruskom,“ zdroj [...]

Skutočne je NATO našou istotou?!

02.06.2024

Všetko nasvedčuje, že kým sa nič nedeje, že na obzore nie je nikto, kto by chcel našu krajinu ohroziť, tak všetci nás ubezpečujú, že môžeme byť radi, že sme v NATO. Ale akonáhle sa začne riešiť či sú štáty NATO schopné v prípade veľkého ruského útoku na Európu poskytnúť dostatočnú ochranu, tak realita je taká, že „táto ochrana je menej než [...]

Hlúpy otec, riskoval život svojho 6 ročného syna!

31.05.2024

Živo si viem predstaviť akoby sa nielen slovenské, ale aj svetové médiá predbiehali informáciami o tom k akému nešťastiu došlo na Slovensku pred Pellegriniho domom, keď člen bezpečnostných zložiek novozvoleného prezidenta včera krátko po 16. hodine zastrelil 6 ročného chlapca, ktorý s kuklou na hlave držal atrapu pištole namierenú na nehnuteľnosť, v [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 181
Celková čítanosť: 507820x
Priemerná čítanosť článkov: 2806x

Autor blogu