Založ si blog

Igorko, My dobre vieme, že Ty s tými talianskymi fiatkami nemáš nič do činenia 🤣

Namočila Ťa do toho tá hnusná Ficova strana Smer SD, ktorá dala bulváru mastný úplatok zato, aby Ťa čo najviac očiernili pred slovenskými voličmi. A čím viac toho na Teba nakydajú, tak o to viac sa OĽaNO ocitne na úplnom dne tvojej dlhoročnej politickej kariéry.

Si v tom neprávom namočený a bezcharakterný bulvár Ťa za 30 strieborných zradil ako Judáš Ježiša Krista!

Bulvár si je veľmi dobre vedomí toho, že čím viac falošných informácii o Tebe zverejní, tak o to viac Slovákov tomu uverí, hlavne ak napíše, že do prípadu sa obula NAKA!

Pre bulvár je veľmi ľahké napísať o Tebe, že vodu kážeš, ale víno piješ! Že sa prezentuješ ako bojovník proti korupcii, ale v skutočnosti máš na krku škandál, ktorý vyšetruje NAKA.

Zdroj skandal-ohladom-matovicovych-fiatiek uviedol: „Ikonické červené fiatky nakúpilo hnutie OĽANO, kvôli predvolebnej kampani. Jazdiť na nich chcú priamo za svojimi voličmi. Momentálne na ne vymýšľajú polepy.“Veľký problém pre Teba nastal ten, že Tvoja strana na registráciu fiatiek využila služby súkromných firiem a zástupca jednej z nich sa mal podľa portálu Aktuality.sk pokúsiť podplatiť pracovníka okresného úradu. No ten namiesto privlastnenia si peňazí a zrýchleného riešenia veci, prípad nahlásil.

Takže Igorko, nakúpiť autíčka priamo v Taliansku, to sa dá, no ich prihlásenie na Slovensku podlieha slovenským zákonom. 🤣

Rusko sa pripravuje na masívny útok

19.08.2024

Vojenský a politický pozorovateľ Oleksandr Kovalenko z Ukrajinského centra pre výskum bezpečnosti tvrdí, že Rusko údajne pripravuje veľký raketový útok na Ukrajinu. „Stane sa tak už 24. augusta v Deň nezávislosti Ukrajiny,“ zároveň dodal, že Rusko neuskutočnilo masové nálety so stovkami vojakov od jesene 2022 a posledný veľký útok uskutočnili začiatkom júla tohto [...]

Z vojny na Ukrajine profituje iba Západ

16.08.2024

Už dva a pol roka tvrdím, že z vojny na Ukrajine najviac profituje Západ. Teraz to isté tvrdí bieloruský prezident Alexander Lukašenko, že podľa neho z vojny profituje iba Západ. Ako vidieť prišiel na psa mráz, bieloruský prezident patril od začiatku ruskej invázie medzi najväčších podporovateľov Ruska, ktorého jednotkám umožnil podniknúť inváziu na Ukrajinu [...]

Sloboda pre Lukáša Latináka

13.08.2024

Na FB sa už objavili kadejaké hlúposti, preto aj nasledujúci rozhovor neberiem vážne, skôr si chcem iba overiť, či sa toto všetko naozaj stalo? Dnes sa lúčime s Lukášom Latinákom! Fanúšikovia protestujú proti prepusteniu Lukáša Latináka počas škandalózneho rozhovoru v relácii Ta3 „V politike“. Stovky priaznivcov sa postavili na stranu Lukáša Latináka po [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 199
Celková čítanosť: 558868x
Priemerná čítanosť článkov: 2808x

Autor blogu