Založ si blog

Zákerný Matovič?!

Igor, prečo si s tými dokumentmi, ktoré usvedčujú šéfa SaS Richarda Sulíka z korupcie, prečo si s nimi vyrukoval až teraz??! Veď Ty robíš presne to isté, čo robil Mečiar s Ficom, keď sa im stranícka loď potápala, tak boli schopní vyjsť na svetlo božie s akýmkoľvek nezmyslom, len aby si udržali svojich voličov, aby nedali svoje hlasy niekomu inému.

Spomeň si ako si ich za také hanebné vystupovanie kritizoval, a Ty teraz robíš to isté! Predseda Tvojho poslaneckého klubu Michal Šipoš sa pred novinármi vyjadril, že Ty si to potrebuješ skompletizovať a potom s tým oboznámiš verejnosť.

Keď ani Tvoj kolega Šipoš nevie konkrétne o akých dokumentoch hovoríš, najskôr to bude tým, že žiadne nemáš. Teraz len môžeme čakať, čo zase sa v tej Tvojej chorej hlave zrodí.

Vidím to tak, že Tvoja predvolebná kampaň práve začala, chytáš sa poslednej slamky – a za ňou sa ukrýva Tvoja zákernosť a falošné ohováranie.

PS

Ak Ti krivdím a Ty tie dokumenty naozaj máš, pýtam sa Ťa prečo si s tým neprišiel už oveľa skôr?! Prečo si to nevytiahol na svetlo božie vtedy, keď sa odvolávala vláda?! (Iba ak by si tie dokumenty resp. informácie o Sulíkovej korupcii získal alebo si sa o nich dozvedel až v posledných dňoch). Avšak, ak si o tých dokumentoch vedel už oveľa skôr, pýtam sa, nie je to trestný čin zadržiavania dôkazov, prípadne ohovárania??!

Takže NATO sa pripravuje na pozemný konflikt s Ruskom

05.06.2024

Všetko nasvedčuje, že armádnym generálom NATO sa zachcelo bojovať, to, že týmto svet vtiahnu do 3. svetovej vojny, ich asi príliš netrápi, vyhovárajú sa na možný útok z Moskvy. „NATO plánuje niekoľko „pozemných koridorov“ na rýchly presun amerických jednotiek a tankov do predných línií v prípade veľkej európskej pozemnej vojny s Ruskom,“ zdroj [...]

Skutočne je NATO našou istotou?!

02.06.2024

Všetko nasvedčuje, že kým sa nič nedeje, že na obzore nie je nikto, kto by chcel našu krajinu ohroziť, tak všetci nás ubezpečujú, že môžeme byť radi, že sme v NATO. Ale akonáhle sa začne riešiť či sú štáty NATO schopné v prípade veľkého ruského útoku na Európu poskytnúť dostatočnú ochranu, tak realita je taká, že „táto ochrana je menej než [...]

Hlúpy otec, riskoval život svojho 6 ročného syna!

31.05.2024

Živo si viem predstaviť akoby sa nielen slovenské, ale aj svetové médiá predbiehali informáciami o tom k akému nešťastiu došlo na Slovensku pred Pellegriniho domom, keď člen bezpečnostných zložiek novozvoleného prezidenta včera krátko po 16. hodine zastrelil 6 ročného chlapca, ktorý s kuklou na hlave držal atrapu pištole namierenú na nehnuteľnosť, v [...]

Si Ťin-pching / Vladimir Putin /

Šéf NATO hovorí o sankciách pre Čínu, pokiaľ bude naďalej podporovať Rusko

17.06.2024 21:00

Peknig tvrdí, že ani jednej krajine v rámci konfliktu neposiela smrtiace zbrane na rozdiel od krajín Západu.

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26, aktualizované: 20:46

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

Realista1

Keď vidím nedostatky, poukážem na ne, hoci si veľmi dobre uvedomujem, že hlavou múr nikdy neprebijem.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 181
Celková čítanosť: 499054x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu