Kauzy Tupý či Kažimír môžu byť premlčané.

10. februára 2024, Realista1, Nezaradené

Čo som mal z toho, že som celý život nikomu nič neukradol a ani som nikdy nič nesprivatizoval?? Teraz, keď budú veľké kauzy premlčané, tak už nemienim chodiť resp. žiť s holým zadkom a čítať príspevky niektorých blbcov pod mojimi blogmi – ako napr. takýto: „Ty nemôžeš dať Ukrajine ani jeden cent lebo si nikdy nič nemal, a ani mať nebudeš – lebo jediné, čo máš je tvoj holý zadok.“

Takže, dávam za pravdu tým, čo toto tvrdia. Teraz, keď vidím, že tí, ktorí sa ľahko nabalili zo štátneho balíka na úkor nás všetkýcha k tomu sa ešte všetkým Slovákom vyškierajú do tváre, že už im za toto nemôžeme nič spraviť, tak som si povedal stačilo, prečo by som ja mál do smrti chodiť s holým zadkom?!

Vico 09.02.2024

Miesto toho, aby ma aspoň niektorí ľudia chválili za to, že som žil poctivo, tak deje sa pravý opak, a tí čo by mali sedieť v base a škvariť sa v horúcom pekle za svoje zločiny, tak sa mi posmievajú, že tak mi treba, že som mal kradnúť ako oni a mal by som sa dobre.

PS

Zostáva mi už len naštudovať nové zákony, ktoré mi umožnia kradnúť tak, aby ma zato nestíhali, a ak sa predsa len príde nato, tak potom už mi môžu fúkať do môjho holého zadku lebo moje zločiny už budú premlčané.