Igorko, My dobre vieme, že Ty s tými talianskymi fiatkami nemáš nič do činenia 🤣

14. júla 2023, Realista1, Nezaradené

Namočila Ťa do toho tá hnusná Ficova strana Smer SD, ktorá dala bulváru mastný úplatok zato, aby Ťa čo najviac očiernili pred slovenskými voličmi. A čím viac toho na Teba nakydajú, tak o to viac sa OĽaNO ocitne na úplnom dne tvojej dlhoročnej politickej kariéry.

Si v tom neprávom namočený a bezcharakterný bulvár Ťa za 30 strieborných zradil ako Judáš Ježiša Krista!

Bulvár si je veľmi dobre vedomí toho, že čím viac falošných informácii o Tebe zverejní, tak o to viac Slovákov tomu uverí, hlavne ak napíše, že do prípadu sa obula NAKA!

Pre bulvár je veľmi ľahké napísať o Tebe, že vodu kážeš, ale víno piješ! Že sa prezentuješ ako bojovník proti korupcii, ale v skutočnosti máš na krku škandál, ktorý vyšetruje NAKA.

Zdroj skandal-ohladom-matovicovych-fiatiek uviedol: „Ikonické červené fiatky nakúpilo hnutie OĽANO, kvôli predvolebnej kampani. Jazdiť na nich chcú priamo za svojimi voličmi. Momentálne na ne vymýšľajú polepy.“Veľký problém pre Teba nastal ten, že Tvoja strana na registráciu fiatiek využila služby súkromných firiem a zástupca jednej z nich sa mal podľa portálu Aktuality.sk pokúsiť podplatiť pracovníka okresného úradu. No ten namiesto privlastnenia si peňazí a zrýchleného riešenia veci, prípad nahlásil.

Takže Igorko, nakúpiť autíčka priamo v Taliansku, to sa dá, no ich prihlásenie na Slovensku podlieha slovenským zákonom. 🤣