Fico prerazil dno!

10. mája 2023, Realista1, Nezaradené

Prezidentka Zuzana Čaputová sa vyjadrila, že využije všetky právne prostriedky v súvislosti s vyjadreniami Roberta Fica, ktoré ju spájajú s finančníkom Georgom Sorosom či americkou ambasádou. (Avizovala to na sociálnej sieti). „Dnes Robert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, Sorosovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké – americká agentka, Soros, americká ambasáda,“ uviedla Čaputová. „Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojimi nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo,“ doplnila hlava štátu.

Proces skladania prezidentskej vlády označil predseda Smeru za antidemokratický. Úradnícku vládu na čele s Ľudovítom Ódorom nepovažuje za prezidentkin návrh, ale Sorosovu voľbu.

Odchádzajúci premiér Eduard Heger k tejto záležitosti napísal: „Pán Fico, prerážate dno! Hanba!“ Zdroj fico-prezidentka-caputova

Myslím, že aj v tomto prípade sa nie nadarmo hovorí, že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne. Všetko nasvedčuje, že Fico si tieto jeho tvrdenia nevycucal len tak z prsta a že vychádza z faktov. Mimo iných existujú aj dokumenty o tom, ako George Soros rozvracia Európu. Jeho ľudia majú manipulovať aj na Slovensku. „Hackeri z DC Leaks zverejnili viac než 2500 e-mailov z neziskových organizácií, ktoré sponzoruje americký miliardár George Soros, z čoho vyplynulo, že Soros míňa milióny na ovplyvňovanie politiky EÚ, rodovej ideológie, imigrácie, Ukrajinskej chunty a podobne. Známemu miliardárovi z hľadáčika neuniklo ani Slovensko. Financuje tu totiž trollov a rôzne stránky, ktoré majú za úlohu zosmiešniť a dehonestovať oponentov, ktorí sú proti liberalizmu, novodobým hodnotám demokracie, novým ľudským právam či imigračnej politike EÚ.“ Zdroj uniknute-dokumenty-ukazuju-ako-george-soros-rozvracia-europu

Takže, ak sa právnymi prostriedkami pani prezidentky budú zapodievať nestranní právnici, v takom prípade možno očakávať, že nie všetko, čo prehlási pani prezidentka je založené na faktoch. (Otázne je, či sa takýto právnici ešte na Slovensku nájdu?)