Hegerov výrok o Matovičovi

9. mája 2023, Realista1, Nezaradené

Konečne po troch rokoch už aj Hegerovi došlo, že ľuďom nemožno dôverovať, obzvlášť takým, ktorí ich dokážu peknými rečičkami vlákať pod svoje krídla pri zakladaní politickej strany.

Keď sa Matovič v roku 2020 rozhodol spraviť protest pred Počiatkovou vilou v Cannes -vtedy bol jeho pravou rukou  Eduárd Heger. youtube.com/watch? 

Matovič týždeň pred voľbami presvedčoval voličov tým, že Počiatek si kúpil vilu za štátne peniaze – vila patrí štátu a zato pôjde  Počiatek do basy! Toto na voličov zabralo, ako najlepšie návnada na kapra, (ktorého sa mu dlho nedarilo chytiť) a hneď nato mu začali stúpať preferencie.

Heger teraz tvrdí, že Matovič nikdy nebol a ani nebude jeho spojenec. „Igor Matovič sa jasne vyfarbil, ukázal, čo je v ňom,“ povedal premiér. Zdroj spravy.pravda.sk

 Na mieste je otázka, neskrýva sa za tým všetkým Hegerova vypočítavosť? Skutočne to trvalo až tri roky, kým mu došlo, že Matovič nie je taký človek akého si on predstavoval?! Nebude to skôr tak, že kým mali obaja prospech z ich kamarátstva, tak bolo všetko v poriadku, no teraz, keď padli na politické dno, tak si nevedia prísť na meno?

P.S.

Myslím si, že obaja sa riadia vypočítavosťou – a keď už ani jeden nevie získať vo svoj prospech aspoň nejaké percento z úspechov toho druhého, tak v takom prípade už na seba kydajú akúkoľvek špinu, ktorá im v danej chvíli vyhovuje.