Zdravotníctvo vo veľkom kolabuje, no ministerstvo si robí módne prehliadky uniforiem pre sestry!

6. marca 2023, Realista1, Nezaradené

Mnohí Slováci denno-denne zažívajú problémy v oblasti zdravotníctva, stav niektorých slovenských nemocníc je alarmujúci, ale ako sa môžete presvedčiť rezort zdravotníctva mal začiatkom marca, úplne iné povinnosti – módna prehliadka uniforiem pre zdravotné sestry.

Rezort si usporiadal módnu prehliadku! „Išlo o návrhy pracovných uniforiem pre zdravotné sestry na Slovensku vo štvrtok ich predstavili verejnosti v Košiciach. Nad projektom so zámerom zaviesť novú jednotnú a národnú uniformu pre zdravotné sestry má záštitu Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR.“ Zdroj cim-zabija-cas-ministerstvo Takže namiesto modernizácie vybavenia v štátnych nemocniciach sa zdravotné sestry dočkajú toho, že si budú musieť samé zháňať a zabezpečovať tieto rovnošaty!

MALÉ ODĽAHČENIE NA ZÁVER                                                 

Neviem, čo to robí so ženským pohlavím pri pohľade na mladé zdravotné sestry v nádhernej rovnošate, ale dovolím si tvrdiť, že čo sa týka mužov, tak aj 90 ročný starček pri pohľade na takúto zdravotnú sestru doslova ožije a zabudne aj na svoju chorobu. 😂