Dzurinda, opäť zatúžil byť pri vládnom koryte!

1. marca 2023, Realista1, Nezaradené

Ten človek si naozaj myslí, že keď sa Slovákom na 12 rokov vytratil z ich mysle, že oni už majú takú krátku pamäť, že nevedia, čo všetko voličom nasľuboval a čo z toho splnil, keď bol premiérom?

Teraz, keď videl ako je pravica rozhádaná, pokúsil sa o zjednotenie so stranou Spolu, že takto vo dvojici pôjdu do predčasných parlamentných volieb. Spočiatku to medzi nimi vyzeralo celkom sľubne, no len do chvíle, keď Mikuláš Dzurinda už neplánuje s Kollárom ďalšiu politickú budúcnosť. Hlavne preto, že podľa jeho slov „je Spolu neochotná organizovať tzv. spájací snem medzi Dzurindom a jeho tímom s členmi Spolu, na čom sa pritom pred mesiacom dohodli v podpísanom memorande. Dnes je všetko v troskách a Kollár sa neštítil povedať, že je šokovaný a sklamaný z krokov expremiéra Dzurindu.“ Zdroj o-co-islo-Dzurindovi-politologovia-si-klepu-na-celo Najskôr to bude tým, že Dzurinda mal inú predstavu o ovládnutí strany Spolu a tá sa nenaplnila. Dzurinda ako v minulosti, tak najskôr aj teraz chcel hrať prvé husle, no predseda Miroslav Kollár mu pravdepodobne naznačil, že nato nech rýchlo zabudne!

Ale na strane druhej sa ani niet čomu čudovať, že aj Dzurinda opäť zatúžil po moci, keď si uvedomil, že ako ľahko sa slovenskí voliči dajú opiť rožkom, a ako ľahko sa dá s týmto národom manipulovať. (Veď lepší príklad ako bol Matovič pred parlamentnými voľbami – pred tromi rokmi – tak taký, tak skoro ani Dzurinda nevymyslí).