Igorko, strč si tých 500 eur vieš kam…

15. februára 2023, Realista1, Nezaradené

Veľmi dobre viem, že Ti zachutila moc a teraz, keď vidíš, že Tvoj „Titanic“ rýchlo klesá ku dnu, tak hľadáš akúkoľvek pascu, ktorou by si nalákal voličov späť na svoju stranu.

Voliči v Tvojom prípade nemajú krátku pamäť a veľmi dobre si pamätajú na tie Tvoje „atómovky,“ ktorými si sa ich snažil ohúriť, takže na ďalšie Tvoje „atómovky“ Ti už len tak ľahko nenaletia. Prečo si nebol taký štedrý vtedy, keď si bol ešte premiérom?! Mnohé organizácie, mnohé firmy doslova žobronili o štátne dotácie resp. podporu – hrozil im zánik a mnohí zamestnanci by skončili na ulici. No vtedy si sa sústavne vyhováral na zlého Fica, že ten všetko rozkradol a nechal prázdnu štátnu kasu, takže nebolo z čoho pomôcť týmto ľuďom… a teraz zrazu, aká veľká štedrosť z Tvojej strany. To si fakt myslíš, že toto voliči nevidia, že týmto spôsobom si ich chceš získať späť?! Ale jednu „atomóvku“ pre Teba mám, blíži sa výročie úmrtia zastreleného investigatívneho novinára Jána Kuciaka, pri tejto príležitosti by si mohol informovať novinárov, že sa Ti podarilo získať video resp. nahrávku na ktorej sa Fico s Kočnerom dohodli, že ak nájde niekoho kto tohto pisálka zlikviduje, tak mu dá 1 milión eur. A k tejto informácii by si uviedol malý dôvetok, že toto video odovzdáš kompetentným orgánom tesne pred predčasnými parlamentnými voľbami. Myslím si, že takáto „atómovka“ by na voličov mohla pozitívne zapôsobiť. A po voľbách sa vyhovoríš, že Ti tu nahrávku ukradol zlodej, ktorého k tomu s najväčšou pravdepodobnosťou naviedol Fico.

https://nazory.pravda.sk/karikatura/clanok/657091-gasparec-15-02-2023/  

Igorko, aj karikaturista Gašparec vie veľmi dobré prečo Ťa takto vyobrazil.

PS

Čitatelia, ktorí by nevedeli o akých 500 eurách hovorím, tu je link resp. zdroj v ktorom sa o tom dozviete viac spravy.pravda.sk