Zákerný Matovič?!

6. februára 2023, Realista1, Nezaradené

Igor, prečo si s tými dokumentmi, ktoré usvedčujú šéfa SaS Richarda Sulíka z korupcie, prečo si s nimi vyrukoval až teraz??! Veď Ty robíš presne to isté, čo robil Mečiar s Ficom, keď sa im stranícka loď potápala, tak boli schopní vyjsť na svetlo božie s akýmkoľvek nezmyslom, len aby si udržali svojich voličov, aby nedali svoje hlasy niekomu inému.

Spomeň si ako si ich za také hanebné vystupovanie kritizoval, a Ty teraz robíš to isté! Predseda Tvojho poslaneckého klubu Michal Šipoš sa pred novinármi vyjadril, že Ty si to potrebuješ skompletizovať a potom s tým oboznámiš verejnosť.

Keď ani Tvoj kolega Šipoš nevie konkrétne o akých dokumentoch hovoríš, najskôr to bude tým, že žiadne nemáš. Teraz len môžeme čakať, čo zase sa v tej Tvojej chorej hlave zrodí.

Vidím to tak, že Tvoja predvolebná kampaň práve začala, chytáš sa poslednej slamky – a za ňou sa ukrýva Tvoja zákernosť a falošné ohováranie.

PS

Ak Ti krivdím a Ty tie dokumenty naozaj máš, pýtam sa Ťa prečo si s tým neprišiel už oveľa skôr?! Prečo si to nevytiahol na svetlo božie vtedy, keď sa odvolávala vláda?! (Iba ak by si tie dokumenty resp. informácie o Sulíkovej korupcii získal alebo si sa o nich dozvedel až v posledných dňoch). Avšak, ak si o tých dokumentoch vedel už oveľa skôr, pýtam sa, nie je to trestný čin zadržiavania dôkazov, prípadne ohovárania??!