Pelegriniho vyjadrenia k predčasným voľbám majú logiku

25. januára 2023, Realista1, Dokedy nás chcú politici klamať?!

Hlas žiada predčasné voľby do konca júna. Pellegrini tvrdí, že na odkladanie predčasných parlamentných volieb do septembra nie je žiaden racionálny dôvod.

„Vyzývame vládne strany, aby namiesto svojich vlastných politických záujmov uprednostnili záujem Slovenska a dohodli sa na termíne volieb najneskôr do konca júna,“ uviedol v stanovisku líder Hlasu Peter Pellegrini.

Hlas od vládnej koalície požaduje aspoň jeden rozumný dôvod, prečo by mali byť voľby až v septembri. „Igor Matovič tára o akejsi psej povinnosti samozvaných demokratov nedopustiť voľby čím skôr, lebo by nedopadli podľa ich chorých predstáv, ale podľa vôle ľudu. Richard Sulík otvorene hovorí, že do septembra ešte treba stihnúť niekoho zavrieť,“ myslí si Pellegrini. Dočasne poverený premiér Eduard Heger (OĽANO) podľa neho potrebuje čas na vznik svojej novej strany. Zdroj spravy.pravda.sk

Po posledných parlamentných voľbách som sa definitívne rozhodol, že nikdy viac voliť nepôjdem, napriek tomu dávam súhlas k Pelegriniho vyjadreniam a rovnako ako on považujem za výsmech do očí občanom, ktorí prišli v sobotu (21. 1.) na referendum, a tiež tým, ktorí v prieskumoch žiadajú predčasné voľby čím skôr.